Houmi Oy

Houmin toiminta perustuu ihmisten haluun saavuttaa helpompi, rennompi, oikeudenmukaisempi ja taloudellisesti järkevämpi elämä. Haluamme Houmissa vastata näihin universaaleihin tarpeisiin ja korostaa sitä, että elämä voi olla sujuvaa ja huoletonta ja että ihminen voi kuluttajana tehdä taloudellisesti järkeviä päätöksiä.

Houmin ideologiassa kuluttajalla on mahdollisimman läpinäkyvä kuva kodin myyntiin ja remontointiin liittyvistä palveluntarjoajista. Houmin avulla ihmiset saavat nämä palveluntarjoajat kilpailemaan heidän huomiostaan ja ostopäätöksistä. Houmi haluaa olla kuluttajien puolella tuomalla isoihin, kotiin liittyviin investointeihin useita hyviä palveluntarjoajia vertailtavaksi. Houmi haluaa tarjota tämän palveluntarjoajien vertailun ja kilpailuttamisen mahdollisimman sujuvasti, nopeasti ja kuluttajille ilmaiseksi.

Houmin missio on poistaa asunnon myyntiin ja remontteihin liittyvä huoli ja stressi sekä maksimoida Houmin palveluiden kautta saatava rahallinen arvo asunnolle tai kustannusäästö palveluiden hinnassa. Houmin missio on toimia alustana, jonka kautta voi varmuudella löytää ja tilata laadukkaita palveluita asunnon vaihtoon ja kodin remontointiin liittyen.

Houmin ideologian ytimessä on myös kuluttajan saama asiakas- ja palvelukokemus. Houmi haluaa olla toimialansa paras toimija asiakas-ja palvelukokemuksilla mitattuna. Houmin tarjoama asiakas- ja palvelukokemus perustuvat kahteen asiaan; Houmin tarjoamaan inhimilliseen, lämpimään ja uniikkiin tapaan kohdata asiakas kanavasta ja alustasta riippumatta sekä vahvaan haluun tuoda jatkuvasti uusia digitaalisia innovaatioita tukemaan Houmin asiakas- ja palvelukokemusta.

Me Houmissa olemme aitoja ja rehellisiä kaikessa mitä teemme. Meille on tärkeää kohdata jokainen asiakkaamme yksilönä ja sydämellä. Meillä on polte palvelemiseen, sillä haluamme asiakkaamme kokevan Houmin kanssa asioinnin mutkattomana, helppona ja elämän laatua nostavana.

Houmi – helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät ja remontit.

Matti Hartikainen

Asiakaspalvelija, toimitusjohtaja

matti.hartikainen@houmi.fi

+358 50 516 5885

Mikko Meritie

Asiakaspalvelupäällikkö

mikko.meritie@houmi.fi

+358 45 651 8593

Houmi Henna Rinta-Pollari

Henna Rinta-Pollari

Markkinointi- ja asiakaspalveluassistentti

henna@houmi.fi