Mukaan Houmiin, remonttiurakoitsijoiden
merkittävimpään vertailupalveluun?

Uskotko olevasi alueesi taitavin remontintekijä ja oletko valmis todistamaan sen? Haluatko
uusia asiakkaita ja lisää näkyvyyttä? Houmin urakoitsijavertailussa parhaat erottuvat.

Remontointi on suosittelubisnestä. Houmi tuo hyvien remontintekijöiden saamat arvostelut ja suositukset näkyville uudessa vertailupalvelussaan.

Houmin kautta urakoitsijoilla on mahdollisuus saada uusia asiakkaita kahdella eri tavalla: asiakassuosituksiin perustuvassa vertailupalvelussa sekä Houmin järjestämässä kilpailutuspalvelussa. Kilpailutuksissa asiakas valitsee tyypillisesti kolme urakoitsijaa, joilta haluaa tarjouksen.

Houmissa haluamme luoda pitkäaikaisia ja luotettavia kumppanuussuhteita, joissa molemmat osapuolet saavat lisäarvoa liiketoimintaansa. Valitsemme kumppaniverkostoomme alueittain vain mielestämme parhaat urakoitsijat ja remontintekijät. Meille on tärkeää, että Houmin kumppanit palvelevat asiakkaitaan ammattitaidolla, laadulla ja asiakaslähtöisellä hinnalla.

Miten mukaan?

Hakemalla mukaan Houmin palveluun varmistat itsellesi Houmin tuoman näkyvyyden internetin tärkeimmissä kanavissa.
Kun hakemus on hyväksytty pääset luomaan itsellesi näyttävän profiilin ja voit heti aloittaa suositusten ja asiakaspalautteiden keräämisen. Hyvin tehdyllä profiililla erotut alueellasi ja herätät asiakkaiden kiinnostuksen. Profiilissa kannattaa panostaa hyvään kuvaan ja laadukkaaseen esittelytekstiin.

Kun otat yhteyttä saat luettavaksi ja hyväksyttäväksi palvelumme käyttö- ja sopimusehdot. Pääset myös valitsemaan sinulle sopivan palkkiomallin. Tällä hetkellä etsimme uusia urakoitsijoita verkostoomme erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Tule mukaan ja menestytään yhdessä.

Hae kumppaniksi

Ota yhteyttä meihin!

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

+358505165885

Mikko Meritie

Co-Founder

+358456518593