Urakoitsijoille

Houmi on urakoitsijoille laadukas ja tehokas markkinointi- ja asiakashankintakanava.

Haluamme auttaa kumppaneitamme kehittämään heidän liiketoimintaansa ja tuoda heille lisää asiakkaita. Houmin kautta urakoitsija saa uusia asiakkaita helposti ja kustannustehokkaasti. Urakoitsija maksaa Houmille ainoastaan toteutuneista urakoista.

Valitsemme kumppaniverkostoomme alueittain vain mielestämme parhaat remonttiyritykset. Tärkein valintatekijä uusia kumppaneita valitessamme on suositukset ja referenssit. Eli mitä asiakkaat sanovat urakoitsijan työn laadusta.

Näin pääset mukaan Houmin urakoitsijaverkostoon:

  • Hae kumppaniksemme. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@houmi.fi tai soita numeroon 010 337 5770.
  • Pidetään palaveri joko puhelimella tai kasvotusten.
  • Jos molemmat osapuolet innostuvat yhteistyöstä ja urakoitsija täyttää Houmin taustatarkistuksen kriteerit, sovitaan yhteistyön kaupallisesta puolesta kevyellä sopimuksella.
  • Kumppanisopimuksen allekirjoituksen jälkeen kuulut Houmin kumppaniverkostoon ja alat saada kauttamme tarjouspyyntöjä joko sähköpostitse tai Houmi – sovellukseen.
  • Houmin kautta tulleisiin potentiaalisiin asiakkaisiin sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä joko puhelimella tai sähköpostitse.
  • Kun olet saanut kauttamme toimeksiannon et maksa vielä mitään. Houmi Oy: n palkkio on aina yhdessä sovittu %-osuus toteutuneesta urakkapalkkiosta ja vain työn osuudesta. Jos Houmin kautta ei tule urakkaa, ei tule myöskään kuluja!

Haluamme luoda pitkäaikaisia ja luotettavia kumppanuussuhteita, joissa molemmat osapuolet saavat lisäarvoa liiketoimintaansa.

Houmi-kumppanit palvelevat asiakkaita laadukkaalla ja ammattitaitoisella työllä sekä asiakaslähtöisellä hinnalla.

Tällä hetkellä etsimme vielä muutamia kumppaneita pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle ja Ouluun. Olemme suljettu, laadukkaiden palveluntarjoajien verkosto johon ei pääse mukaan vain ilmoittautumalla. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat laadukkaasti tehtyjä urakoita, joten panostamme kumppaneidemme hankintaan.

Hae kumppaniksemme ja varmistamme asiakashankintasi myös hiljaisempina aikoina!