SAUNAREMONTTI HELSINKI, ESPOO, VANTAA, TAMPERE JA TURKU

Oletko suunnittelemassa remonttia ja etsit sille tekijää? Kun päätös remontista on tehty ja budjetti päätetty, on edessä pohdinta, mistä löytyisi hyvä ja luotettava tekijä remontille.

Urakoitsijavertailu

Sauna kuuluu vahvasti suomalaiseen perinteeseen ja melkeinpä jokaisesta kodista löytyy sauna, joistakin jopa kaksi. Ehkä on aika vaihtaa saunan vanhat kaakelit, lauteet tai huonosti toimiva kiuas ja löytää se kuuluisa löylyn henki uudelleen.

Puulämmitteinen sauna, sähkösauna, savusauna, höyrysauna tai infrapunasauna, olipa kyseessä millainen sauna tahansa, kannattaa tilan viihtyvyyteen, toimivuuteen ja turvallisuuteen panostaa. Näin voit taata itsellesi, perheellesi ja vieraillesi parhaan saunomiskokemuksen.

Jos saunasi kaipaa uudistusta ja etsit remontille osaavaa toteuttajaa, voit vertailla paikkakuntasi remonttiyrityksiä Houmi palvelun kautta. Pystyt vertailemaan ja kilpailuttamaan yritykset helposti ja veloituksetta!

Ammattitaidolla toteutettu saunaremontti

Houmi palvelumme toimii tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa, sekä näiden isojen kaupunkien lähikunnissa. Olemme valikoineet paikkakuntien remonttiyrityksistä verkostoomme parhaimmat, ammattitaitoisimmat ja kilpailukykyisimmät. Voit olla varma, että saunaremonttisi toteutetaan laadukkaasti ja sinun toiveiden mukaisesti.

Uusimalla lauteet, laatoitus ja kenties valaistus saadaan luotua toivottua tunnelmaa. Joskus saunaremontti sisältää myös isompia rakenteellisia töitä. Saunaremontin laajuudesta huolimatta, kyseessä on yleensä noin 1-2 viikon remontti. Saunaremontti kannattaa aina aloittaa miettimällä mitä remontissa halutaan toteuttaa ja minkälainen olisi unelmien lopputulos. Ehkä saunan käyttöä halutaan lisätä tekemällä tilasta viihtyisämpi joko pienillä muutoksilla tai perusteellisemmalla remontilla.

Houmin kautta pääset vertailemaan yritysten tarjontaa ja saat hyvän käsityksen alueesi remonttiyrityksistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan remonttisi tekijästä, kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota paikkakuntasi remonttiyrityksistä.

Vertaile pääkaupunkiseudun, Tampereen tai Turun alueen saunaremontoijat veloituksetta

Kysy meiltä tarjouksia saunaremonttiisi kertomalla perustiedot remontoitavasta kohteesta kilpailutuslomakkeella. Me Houmissa käsittelemme kyselysi ja jaamme sen sopiville remonttifirmoille. Löydämme verkostostamme varmasti hyviä vaihtoehtoja saunaremontin tekijöiksi. Saat yhteydenottoja remonttiyrityksiltä nopeasti, jopa 24 tunnin sisällä. Kysyminen, vaihtoehtojen vertailu ja kilpailuttaminen Houmin kautta ei maksa sinulle mitään!

Sinun ei tarvitse enää miettiä mistä löytäisit sopivan remontin tekijän juuri sinun urakallesi. Saat Houmin kautta parhaat remonttiyritykset vertailtavaksi. Säästät aikaasi ja pääset nauttimaan uudesta saunasta nopeasti. Mikäli remontoitava saunasi sijaitsee Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa tai näiden kaupunkien lähikunnissa (Järvenpää, Kerava, Tuusula, Kirkkonummi, Hyvinkää jne.), lähetä kilpailutuslomake meille ja aloita unelmiesi saunan suunnittelu!

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä. Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. VALINTA

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

5. TEE TURVALLINEN SOPIMUS

Saat Houmilta vakioidun sopimusmallin, joka turvaa remonttisi.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa remontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

*Kilpailuttaminen ei sido mihinkään

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885