Saunaremontti

Minne katosi lauantaisaunat? Joskus se oli jokaisen viikon ehdoton perinne ja perheen yhteistä aikaa. Oletko huomannut, että et jaksakaan lämmittää saunaa enää niin usein kuin joskus aiemmin ehkä lämmitit? Voisiko yksi syy olla se, että saunasi on yksinkertaisesti aikansa elänyt ja sinne ei ole niin mukava mennä enää ottamaan löylyjä. Onko sauna ehkä alkanut haista jotenkin epämiellyttävälle? Vanhat lauteet, vanhat kaakelit, et oikein löydä sitä löylyn henkeä.

Tällöin voi olla paikallaan kysyä, kaipaako saunasi remontointia? Uudet lauteet, kiuas, laatoitus ja kattoon kenties uudet paneelit ja ledivalot luomaan tunnelmaa. Miltä kuulostaa?

Joskus saunaremontti sisältää myös isompia rakenteellisia töitä. Saunaremontin laajuudesta huolimatta, kyseessä on yleensä noin 1-2 viikon remontti. Remontti joka kannattaa aloittaa miettimällä aluksi mikä on saunaremontin tavoite? Lisätä tilan viihtyvyyttä ja sitä kautta käyttöä? Saisiko viihtyvyyttä aikaiseksi pienillä muutoksilla vai tarvitaanko perusteellinen mullistus.

Kun olet selvittänyt tarpeesi itsellesi, kerro siitä myös Houmille. Löydämme verkostostamme varmasti hyviä vaihtoehtoja saunaremontin tekijöiksi.

Kysy siis tarjouksia Houmista saunaremonttiisi. Kerro perustiedot remontoitavasta kohteesta ja kerro vapaamuotoisesti remonttitarpeestasi.

Me Houmissa otamme kyselysi käsittelyyn ja jaamme sen sopiville remonttifirmoille. Saat yhteydenottoja remonttiyrityksiltä nopeasti. Kysyminen, vaihtoehtojen vertailu ja kilpailuttaminen Houmin kautta ei maksa sinulle mitään. Miksi et siis kokeilisi? Et voi menettää mitään.

Palvelumme toimii tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa, sekä näiden isojen kaupunkien lähikunnissa.

Näin Houmi- vertailu ja kilpailutus toimii:

1. Täytä lomake

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. Houmin taustatyö

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. Vertailu ja kilpailutus

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä.  Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. Valinta

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

Miksi kilpailuttaa remonttiurakka Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras remontin tekijä juuri sinun urakallesi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia remonttiyrityksiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja remonttiyritysten listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi.

Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan remonttisi tekijästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri remonttiyrityksistä.

Houmin palvelu on sinulle:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kotiremontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*