REMONTTI HELSINKI, ESPOO, VANTAA, TAMPERE JA TURKU

Oletko suunnittelemassa remonttia ja etsit sille tekijää? Ehkä vanha keittiö kaipaa päivitystä tai kylppärin kaakelit vaihtoa. Kun päätös remontista on tehty ja budjetti päätetty, on edessä pohdinta, mistä löytyisi hyvä ja luotettava tekijä remontille.

Urakoitsijavertailu

Kilpailuta remonttisi paikkakuntasi urakoitsijoilla

Me Houmissa autamme sinua löytämään remonttiin osaavan ja kokeneen ammattilaisen. Tuomme sinulle vaihtoehtoja remontoijista, jotka toimivat Helsingin, Espoo, Vantaan, Tampereen ja Turun alueilla. Palvelumme toimii myös näiden kaupunkien lähikunnissa kuten Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Kirkkonummella ja Hyvinkäällä. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi remonttiyritysten etsimiseen ja listaamiseen. Houmin palvelu tekee yritysten vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi!

Löydät Houmin avulla remontoijat, jotka tekevät hyvää jälkeä ja joita asiakkaat suosittelevat. Voit olla varma, että remontin päätteeksi laatat löytävät tiensä seiniin ajallaan ja keittiökaapit ovat jiirissä. Olemme löytäneet verkostoomme laadukkaita kumppaneita remontteihin ja voimme taata, että sinäkin löydät sopivan tekijän remonttiurakkaan.

Mikään ei ole pelottavampaa kuin kauhutarinat remonteista, jotka myöhästyivät kuukausia sovitusta aikataulusta tai joiden lopputulos ei vastannut odotuksia tai jotka on pahimmassa tapauksessa tehty väärin. Tästä syystä, me Houmissa olemme panostaneet vain luotettavien ja ammattitaitoisten urakoitsijoiden valitsemiseen. Verkostoomme on valittu ainoastaan yritykset, joilla on näyttöä remonttitöistä ja jotka pystyvät takaamaan laadukkaan lopputuloksen asiakkaillemme.

Täytä remontin tiedot kilpailutuslomakkeelle ja lähetä se meille. Saat yhteydenoton Houmin valikoiduilta remonttiyrityksiltä, jotka arviokäynnin jälkeen laskevat urakallesi tarjouksen. Voit vertailla remonttiyritysten tarjouksia kaikessa rauhassa ja valita remontillesi sopivimman tekijän. Houmi palvelun käyttö on helppoa, nopeaa ja kuluttajille maksutonta!

Luotettava remonttiurakoitsijoiden verkosto

Houmilla on laadukas palveluntarjoajien eli urakoitsijoiden verkosto, johon on valittu paikkakuntien parhaat tekijät. Verkostomme kasvaessa panostamme varsinkin urakoitsijoiden ammattitaitoon, luotettavuuteen ja kilpailukykyyn. Palveluumme kuuluu tällä hetkellä remonttiyrityksiä Helsingistä, Espoosta, Vantaalta ja Turusta sekä näiden isojen kaupunkien lähikunnista.

Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan remonttisi tekijästä, kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri remonttiyrityksistä. Remonttiyritykset antavat etukäteisarvion urakasta ensimmäisen yhteydenoton perusteella, joten pääset vertailemaan paikkakunnan yrityksiä nopeasti ja sopimaan arviokäynnistä heidän kanssa. Koska olemme tehneet taustatyöt puolestasi, voi luottaa siihen, että saat remontille osaavan ja sopivimman tekijän!

Tilasimme paritaloomme urakan Houmin kautta. Tällä kertaa 1970-luvun talossa oli tarve autotallin vanhan seinäpinnan poistolle ja korjaukselle, uuden rappaukselle ja maalaukselle sekä sen yläpuolella olevan aidan uudelleen rakentamiselle. Houmin kautta järjestyi kätevästi tekijät jo alkaneelle kesälle, ja lopputulokseen sekä tekijöiden kädenjälkeen olemme tyytyväisiä.

Tomi, peruskorjausurakan tilaaja, Vantaa

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä. Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. VALINTA

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

5. TEE TURVALLINEN SOPIMUS

Saat Houmilta vakioidun sopimusmallin, joka turvaa remonttisi.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa remontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

*Kilpailuttaminen ei sido mihinkään

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885