Remontti – Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku

Keittiöremontti edessä? Tai kenties kylppärin 90-luvun kaakelit menossa vihdoin vaihtoon? Päätös remontista on tehty, lainat pankin kanssa sovittu ja enää edessä pohdinta, mistä löytäisi hyvän tekijän remontille? Mielessä pyörii naapurin kertoma kauhutarina kun kylppäriremppa myöhästyi 2 kuukaudella sovitusta ja anoppilassa asuminen meinasi ajaa lievän hulluuden partaalle. “Mistä ihmeestä revin jonkun tolkun remppafirman tähän meidän hommaan? Kysellään nyt ainakin somesta jos joku tuntisi jonkun hyvän…”

Niinpä niin, tuttu tarina, onko kukaan kuullut koskaan ajallaan valmistuneesta ja budjetissa pysyneestä remontista? Sellaisesta vielä minkä aikana ei tarvinnut hankkia reseptilääkkeitä närästykseen?

Me Houmissa olemme pyrkineet löytämään niitä tolkun tekijöitä, jotka yleensä työllistävät itsensä ihan jo pelkästään sillä, että tekevät niin hyvää jälkeä, että asiakkaat suosittelevat heitä tutuilleen ja homma etenee keikasta toiseen ikäänkuin itsestään. Ei tarvitse paljoa mainostaa, jos laatat löytävät tiensä seiniin ajallaan ja keittiökaapit ovat jiirissä.

Olemme kuitenkin onnistuneet löytämään laadukkaita kumppaneita kotiremontteihin ja voimmekin suositella heitä lämpimästi myös sinun tarpeisiisi.

Palvelumme toimii tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa, sekä näiden isojen kaupunkien lähikunnissa.

Lue lisää täältä.

Tilasimme paritaloomme urakan Houmin kautta. Tällä kertaa 1970-luvun talossa oli tarve autotallin vanhan seinäpinnan poistolle ja korjaukselle, uuden rappaukselle ja maalaukselle sekä sen yläpuolella olevan aidan uudelleen rakentamiselle. Houmin kautta järjestyi kätevästi tekijät jo alkaneelle kesälle, ja lopputulokseen sekä tekijöiden kädenjälkeen olemme tyytyväisiä.

Tomi, peruskorjausurakan tilaaja, Vantaa

Näin Houmi- vertailu ja kilpailutus toimii:

1. Täytä lomake

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. Houmin taustatyö

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. Vertailu ja kilpailutus

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä.  Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. Valinta

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

Miksi kilpailuttaa remonttiurakka Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras remontin tekijä juuri sinun urakallesi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia remonttiyrityksiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja remonttiyritysten listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi.

Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan remonttisi tekijästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri remonttiyrityksistä.

Houmin palvelu on sinulle:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kotiremontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*