Kilpailuta myös remonttilaina

Kumppanimme Sortterin avulla kilpailutat remonttilainat 50 000€ asti.

Saat lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta helposti vertailtavaksi yhdellä hakemuksella. Kilpailutus ei sido mihinkään ja on maksuton.

  • 100% puolueeton lainavertailu

  • 100% ilman piilokuluja

  • 100% suomalainen palvelu

Tarvitsetko rahoitusta remonttiin tai muuttoon?

Joskus remontti tai muutto vaatii lisärahoitusta. Kun lainantarve iskee, myös lainat kannattaa kilpailuttaa. Suosittelemme kumppanimme Sortterin lainavertailu-palvelua.
Sortterin avulla löydät edullisimman lainan ilman piilokuluja, parhaan koron takuulla.

Valitsimme Sortterin kumppaniksi, koska myös heidän arvoihin kuuluu asiakkaalle parhaan ratkaisun tarjoaminen. Se mikä kuulostaa edullisimmalta, ei aina tule edullisimmaksi.
Sortterin avulla lainojen kilpailuttaminen on ilmaista ja kilpailuttamalla lainat säästät selvää rahaa.

Valitse haluamasi lainasumma, laina-aika ja lähetä hakemus.
Sortter auttaa sinua löytämään edullisimman remonttilainan pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilmaiseksi.

  • Hae remonttilainaa jopa 50 000 €
  • Korko alkaen 4%
  • Valitse laina-aika 1 ja 15 vuoden väliltä
  • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
  • Saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Valitse lainasumma

Valitse laina-aika

Kuukausilyhennys alkaen *

Siirry hakemukseen

Remonttilaina kannattaa kilpailuttaa aina

Oli rahoituksen tarpeesi sitten 1000€ tai 50 000€, löydät Sortterin avulla edullisimman lainan

Remonttilainan kilpailuttamalla säästät jopa satoja tai tuhansia euroja lainakustannuksissa. Lainaehdot ja hinnat, joita pankit tarjoavat vaihtelevat ja poikkeavat toisistaan myös asiakaskohtaisesti. Kahdelle eri hakijalle, sama pankki ei ole välttämättä edullisin remonttilainaa tarjoava vaihtoehto.  Juuri siksi kannattaa aina ensin tehdä lainojen hintavertailu ennen lainan nostamista, Sortterin avulla teet sen helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Lainojen yhdistäminen alentaa lainojen kuluja ja tekee arjesta helpompaa

Jos sinulla on jo ennestään otettuja kulutusluottoja tai korkea korkoisia luottokortteja, kannattaa lainat ehdottomasti yhdistää yhdeksi lainaksi. Pääset eroon turhista tilinhoitokuluista ja saat pienemmän koron, joten pääset maksamaan lainaasi tehokkaammin pois.
Erityisesti lyhytaikaisissa lainoissa korot voivat olla todella korkeat, eikä laina juuri lyhene minimi erää maksaessa. Kun yhdistät lainat, saat pidemmän maksuajan ja maksat silti lainoistasi vähemmän. Yhden lainan mahdollinen eräpäivän siirto on myös edullisempaa ja helpompaa kuin useamman lainan.

Sisustuslainakin kannattaa kilpailuttaa

Muuttaessa tai asuntoa remontoidessa tulee usein suunnitelmiin myös päivittää sisustusta. Jos ajatuksissasi on vaikkapa uusia sohvaryhmä, keittiökalusteet tai pihakalusteet, voit nopeasti ja vaivattomasti hakea unelmiesi toteuttamiseen sisustuslainaa Sortterin avulla.
Saat suunnitelmasi toteutettua sisustuslainalla sekä kotona, vapaa-ajan asunnolla tai sijoitusasunnossasi.

Remontti- tai sisustuslainan ottaminen on usein kannattavampaa kuin esimerkiksi sijoitustililtä nostaminen

Joskus lainan tarve tulee yllättäen ja ainoaa mieleen tuleva vaihtoehto on nostaa sijoitustililtä tai realisoida omaisuutta. Siinä kohtaa on fiksua kilpailuttaa pankit ja rahoituslaitokset ja vertailla tuleeko edullisemmaksi ottaa laina parhaan koron takuulla vai nostaa sijoitettua rahaa.

Sortter on Suomen reiluin lainavertailu

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu, joka vertaa pankkien lainatarjoukset puolestasi. Jättämällä hakemuksen Sortterille, he toimittavat sinulle parhaiten toivomaasi lainasummaa ja laina-aikaa vastaavat lainatarjoukset eri lainanmyöntäjiltä. Ja järjestävät lainatarjouksesi aina edullisuusjärjestykseen. Sortter näyttää reilusti kaikki lainaehdot, jotta edullisimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa. Sopivan lainan löytyessä myös sen nostaminen käy vaivattomasti.