Varmista onnistunut remontti

Kilpailuta remontit ilmaiseksi

  • Säästä tuhansia euroja remontin kustannuksissa

  • Löydä remontillesi luotettava tekijä

  • Säästä aikaa palveluntarjoajien etsimisessä

  • Ei sitoumuksia. Riskitön, vaivaton ja nopea kilpailutus.

Urakoitsijavertailu

Näin Houmi- vertailu ja kilpailutus toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä. Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi. Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. VALINTA

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

5. TURVALLINEN SOPIMUS

Saat Houmilta sopimusmallin, joka turvaa remonttisi.

Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa remontit

  • Täytät kyselyn muutamassa minuutissa
  • Palvelumme avulla voit vertailla alueesi parhaimpia remonttiyrityksiä
  • Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään
  • Nopea palvelu – saat vastauksia ja vaihtoehtoja vertailtavaksi 24 tunnin sisällä
  • Houmi on tarkastanut puolestasi alueesi parhaimmat remonttifirmat. Sinun ei tarvitse valita kuin sinulle sopivin.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Tilasimme paritaloomme urakan Houmin kautta. Tällä kertaa 1970-luvun talossa oli tarve autotallin vanhan seinäpinnan poistolle ja korjaukselle, uuden rappaukselle ja maalaukselle sekä sen yläpuolella olevan aidan uudelleen rakentamiselle. Houmin kautta järjestyi kätevästi tekijät jo alkaneelle kesälle, ja lopputulokseen sekä tekijöiden kädenjälkeen olemme tyytyväisiä.

Tomi, peruskorjausurakan tilaaja, Vantaa

Remontti sujui oikein hyvin, ja olimme tyytyväisiä lopputulokseen! Urakoitsijan kanssa oli helppo olla yhteydessä, he tekivät remontin sovitun aikataulun mukaisesti ja työn jälki oli hyvä, joten minulla ei ole mitään risuja annettavana :)

Emilia, pintaremontin tilaaja, Helsinki

Houmi – Kilpailuta remontti

Kaipaako kotisi remontointia? Alkuperäiskeittiö pitäisi uusia tai kylpyhuoneen kaakelit ja kalusteet pitäisi päivittää tähän päivään? Vai riittäisikö ihan perinteinen pintaremontti jolla saisi uutta ilmettä kotiin?

Mistä hyvää remontin tekijää kannattaa lähteä etsimään jos itsellä ei pysy vasara kädessä tai ei ole muuten vain aikaa ja kiinnostusta remppahommiin? Tämä on ainakin tuhannen euron kysymys ja juuri siihen haluamme vastata palvelullamme. Luotettavan remontin tekijän löytäminen ei nimittäin ole niin helppoa kuin voisi kuvitella.

Parhaat tekijät ovat yleensä koko ajan työllistettyinä ja toisaalta moni hyvä remonttifirma keskittyy siihen ydinosaamiseensa, eli remonttien tekemiseen. Ja tällöin remonttiyritysten löydettävyys esimerkiksi netistä voi olla hankalaa, koska näkyvyyteen ei ole yksinkertaisesti ehditty panostamaan.

Olemme pyrkineet löytämään hyviä, asiakkaiden suosittelemia tekijöitä Houmin remonttikumppaneiksi. Remonteissa uskomme siihen, että viidakkorumpu “ilmiantaa” aina ne parhaat tekijät ja yleensä nämä kaverit ovatkin koko ajan työllistettyjä. Olemme myös halunneet valita kumppaneiksemme erilaisia vaihtoehtoja, jotta eri tarpeisiin löytyisi sopiva tekijä.

Jos haluat vertailla ja kilpailuttaa remonttisi näppärästi, täytä kilpailutuslomakkeemme ja kerro remonttitarpeestasi perustiedot muutamassa minuutissa. Lähetä kysely meille Houmiin ja ota rennosti. Saat Houmin remonttikumppaneilta vastauksia vertailtavaksi jo 24 tunnin sisällä.

Eli älä ressaa remontista, testaa Houmin palvelu ja rennosti.

Lue lisää Houmi – kilpailuta remontti palvelusta.

Houmi – remonttien ilmainen vertailupaikka

Toistamme vielä ongelman – sopivan remonttifirman löytäminen voi olla todella hankalaa. Etenkin jos remontin tekijä pitäisi löytää nopeasti, urakka ei saisi maksaa liikaa ja remontin lopputuloksen pitäisi hivellä silmää.

Halusimme luoda vertailualustan helpottaaksemme sopivan remontintekijän löytämistä. Halusimme auttaa löytämään hyviä remontin tekijöitä ilman tuntikaupalla tehtävää googlettamista tai sosiaalisen median kyselyjä kaveripiiristä. Sopivan remontin tekijän etsimiseen saa kyllä uppoamaan aikaa jos kaiken haluaa tehdä itse. Miksi et siis kokeilisi minkälaisia remonttifirmoja me olemme tarkastaneet ja valinneet kumppaneiksemme. Kokeilu ei maksa sinulle mitään!

Täytä siis kilpailutuslomake sivuillamme. Saat vaihtoehtoja vertailtavaksi jopa 24 tunnin sisällä.

Enemmän takanojaa, vähemmän stressiä

Pyrimme siis tuomaan remonttifirmat sinun ulottuvillesi mahdollisimman helposti ja stressittömästi. Haluamme tarjota sinulle laadukkaan palvelukokemuksen lisäksi mahdollisuuden ottaa oikeasti sitä takanojaa. Älä aloita tuskaisaa goolaamista, älä kysy neuvoa somesta. Testaa Houmin ilmainen palvelu ja vertaile remonttifirmoja ja heidän tarjouksiaan rauhassa. Houmi avulla vertailet vaihtoehtoja helposti ja saat tarjouksia myös sähköpostiisi jos olet tehnyt kilpailutuskyselyn Houmin nettilomakkeella.

Mitä siis enää odotat, täytä kohteesi tiedot muutamassa minuutissa ja lähetä kilpailutuspyyntö meille. Saat erilaisia vaihtoehtoja vertailtavaksi hyvin pian.

Mikä tahansa remontteihin liittyvä kysymys sinulla on mielessäsi tai jos jokin asia palvelussamme askarruttaa, voit ottaa meihin myös vapaamuotoisemmin yhteyttä tällä lomakkeella.

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885