PINTAREMONTTI HELSINKI, ESPOO, VANTAA, TAMPERE JA TURKU

Houmin kautta pystyt vertailemaan eri remonttiyrityksiä ja saat käsityksen, mitä toivomasi pintaremontti
maksaa ja mikä on eri palveluntarjoajien hintahaarukka paikkakunnallasi.

Urakoitsijavertailu

Oletko kyllästynyt olohuoneen vanhoihin tapetteihin tai lohkeileeko maali asunnon seinistä? Ehkä on aika tehdä kotiin pientä pintaremonttia. Ei mitään massiivista remonttiprojektia, mutta sellainen ”kasvojen kohotus” omalle rakkaalle kodille. Usein pelkkä pintaremontti riittää luomaan uudesta kodista sen oman, viihtyisän kodin. Toisaalta myös oma nykyinen koti saattaa tarvita pientä päivitystä ja tällöin pintaremontti on hyvä tapa puhaltaa uutta henkeä nykyiseen kotiin.

Pintaremontin voi toki tehdä itsekin, mutta ammattitaitoiselta ja kokeneelta tekijältä työ käy nopeasti ja lopputulokseen voi varmasti luottaa. Jos tuntuu, ettei aikaa kodin pintaremonttiin yksinkertaisesti ole tai remontointi tuntuu haasteelliselta, kannattaa pyytää Houmista tarjouksia pintaremontin teettämiseen alan ammattilaisella.

Pintaremontin kilpailuttaminen Houmin kautta

Pintaremontin teettäminen ulkopuolisella harvoin on kovinkaan kallis tai iso projekti. Etenkin, jos sinulla on vielä mahdollisuus hyödyntää kotitaloustyön verovähennysoikeutta pintaremonttiisi. Lähetä pintaremontti toiveesi ja remonttitarpeet meille, niin jaamme sen Houmi verkostoon kuuluville remonttiyrityksille. Saat yhteydenoton remonttifirmoilta nopeasti, jopa 24 tunnin sisällä.

Tarjoamme sinulle vaihtoehtoja ja informaatiota pintaremontteja tekevistä yrityksistä Helsingin, Espoon, Vantaan tai Turun alueella. Palvelumme toimii myös kyseisten kaupunkien lähikunnissa esimerkiksi Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Kirkkonummella ja Hyvinkäällä. Olemme valinneet verkostoomme vain luotettavia yrityksiä, jotka takaavat, että pintaremontti toteutetaan asiakkaan toiveiden, aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Etsimme ja vertailemme remonttiyritykset puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi yritysten listaamiseen ja tarjouspyyntöjen lähettämiseen. Houmin palvelu tekee pintaremonttiprojektin vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi! Voit keskittyä oman kodin uuden ilmeen, värien ja pintojen suunnitteluun.

Vertaile pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun alueen remonttiyrityksiä veloituksetta

Remontin toteuttajien vertailu kannattaa, sillä siten pystyt tekemään turvallisen ja hyvän valinnan kotisi pintaremontin tekijästä. Houmi palvelu tuon sinulle tietoa paikkakuntasi ja remonttitarpeesi toteuttavista yrityksistä. Palvelumme käyttö on helppoa, nopeaa ja kuluttajille maksutonta! Riittää, että täytät alla olevan kilpailutuslomakkeen ja kerrot meille pintaremonttisuunnitelmistasi.

Houmin kautta pystyt vertailemaan eri remonttiyrityksiä ja saat käsityksen, mitä toivomasi pintaremontti maksaa ja mikä on eri palveluntarjoajien hintahaarukka paikkakunnallasi. Koska olemme valikoineet remonttiyritykset puolestasi, saat yhteydenottoja vain luotettavilta ja osaavilta yrityksiltä. Ota siis ensiaskel pintaremontin toteutukseen vertailemalla ja kilpailuttamalla pintaremontin tekijät Houmin avulla!

Remontti sujui oikein hyvin, ja olimme tyytyväisiä lopputulokseen! Urakoitsijan kanssa oli helppo olla yhteydessä, he tekivät remontin sovitun aikataulun mukaisesti ja työn jälki oli hyvä, joten minulla ei ole mitään risuja annettavana :)

Emilia, pintaremontin tilaaja, Helsinki

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä. Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. VALINTA

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

5. TEE TURVALLINEN SOPIMUS

Saat Houmilta vakioidun sopimusmallin, joka turvaa remonttisi.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa remontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

*Kilpailuttaminen ei sido mihinkään

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885