Pintaremontti

Oletko kyllästynyt olohuoneen tapettiin tai lohkeileeko maali asunnon seinistä?

Mietitkö pitäisikö tehdä kotiin pientä pintaremonttia? Ei mitään massiivista remonttiprojektia, mutta sellainen ”kasvojen kohotus” omalle rakkaalle kodille.

Usein uuteen asuntoon muuttaessa pelkkä pintaremontti riittää tekemään uudesta kodista sen oman, viihtyisän kodin. Toisaalta joskus myös oma nykyinen koti tarvitsee pientä päivitystä ja tällöin pintaremontti on hyvä tapa puhaltaa uutta henkeä nykyiseen kotiin.

Pintaremonttia, kuten seinien maalausta ja tapetointia on ihan mukava harrastaa itsekin. Uusien pintojen fiilistelyn voi aloittaa hakemalla inspiraatiota netistä, sisustuslehdistä tai rauta- ja sisustuskaupoista. Selaile Pinterestistä kivan näköisesti sisustettuja ja remontoitua koteja. Tai fiilistele sisustuslehtien kuvia ja vietä pari viikonloppua rautakauppojen maali ja tapettihyllyillä.

Lopulta tiedät mihin suuntaan haluaisit viedä kotiasi pintojen suhteen. Olet ehkä hankkinut jo tarvittavat materiaalitkin. Jäljellä on enää itse työ. Tapetointi ja seinien maalaus ole mitään rakettitiedettä. Ne voi siis halutessaan tehdä aivan itse.

Jos kuitenkin tuntuu siltä, että aikaa kodin pintaremonttiin ei yksinkertaisesti olekaan tai ei vaan muuten huvita, kannattaa kysyä meiltä Houmista tarjouksia  pintaremontin teettämiseen alan ammattilaisella. Saatat yllättyä siitä, että pintaremontin teettäminen ulkopuolisella ei olekaan niin iso ja kallis projekti. Etenkin jos sinulla on vielä mahdollisuus hyödyntää kotitaloustyön verovähennysoikeutta pintaremonttiisi (eli jos et ole hyödyntänyt vielä vuosittaista kotitalousvähennystä verotuksessa).

Kysy siis tarjous Houmista pintaremonttiisi. Kerro perustiedot remontoitavasta kohteesta ja kerro vapaamuotoisesti remonttitarpeestasi. Me Houmissa otamme kyselysi käsittelyyn ja jaamme sen muutamalle sopivalle remonttiyritykselle. Saat yhteydenottoja remonttiyrityksiltä nopeasti.

Kysyminen, vaihtoehtojen vertailu ja kilpailuttaminen Houmin kautta ei maksa sinulle mitään. Miksi et siis kokeilisi? Et voi menettää mitään.

Palvelumme toimii tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa, sekä näiden isojen kaupunkien lähikunnissa.

Remontti sujui oikein hyvin, ja olimme tyytyväisiä lopputulokseen! Urakoitsijan kanssa oli helppo olla yhteydessä, he tekivät remontin sovitun aikataulun mukaisesti ja työn jälki oli hyvä, joten minulla ei ole mitään risuja annettavana :)

Emilia, pintaremontin tilaaja, Helsinki

Näin Houmi- vertailu ja kilpailutus toimii:

1. Täytä lomake

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. Houmin taustatyö

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. Vertailu ja kilpailutus

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä.  Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. Valinta

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

Miksi kilpailuttaa remonttiurakka Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras remontin tekijä juuri sinun urakallesi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia remonttiyrityksiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja remonttiyritysten listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi.

Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan remonttisi tekijästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri remonttiyrityksistä.

Houmin palvelu on sinulle:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kotiremontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*