Matti Hartikainen Houmi Oy:n toimitusjohtajaksi

Matti Hartikainen on aloittanut 1.6.2019 alkaen kiinteistövälityksen sekä kotiremonttien kilpailutukseen erikoistuneen Houmi Oy:n toimitusjohtajana.

Matti Hartikainen 37, on toiminut aiemmin suomalaisten pörssiyritysten palveluksessa, tietohallintoon liittyvissä tehtävissä. Hänellä on vahva halu tuoda suomalaisiin perheisiin arkea helpottavia työkaluja kodin suurien investointien äärelle.

”Minulla on arvot ja elämä perheen hyvinvoinnin äärellä. Kuluttajat ovat vertailleet ja kilpailuttaneet vakuutuksia, lomamatkoja ja lainoja jo kymmeniä vuosia. Näin myös meidän perheemme.  Asunnon myyntiin ja kotiremontteihin liittyviä hankintoja ei olla totuttu toistaiseksi kilpailuttamaan tai vertailemaan samalla tavalla. Miksi nämä kuluttajille varsin isot elämän hankinnat olisivat elämämme ulkopuolella? Asunnon myyntiin ja remontointiin liittyvien palveluiden uudenlainen laatu-, hinta-, ja toimitusvertailu, kilpailuttaminen sekä helpotettu tilaaminen on Houmin suurin missio. Ylipäätänsä informaation lisääminen näiden palveluiden alueilta on Houmin tuottaman lisäarvon perusta, arjen ajan vapauttaminen perheelle”, Matti toteaa.

Matti omaa vahvan osaamisen IT-alalta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Hän uskoo pystyvänsä kehittämään Houmista aidon lisäarvoa tuottavan palvelualustan kuluttajille.

Asiakkaille maksuttomat kilpailualustat löydät sivuiltamme.

Houmi Oy