KYLPYHUONEREMONTTI
HELSINKI, ESPOO, VANTAA, TAMPERE JA TURKU

Oletko suunnittelemassa remonttia ja etsit sille tekijää? Kun päätös remontista on tehty ja budjetti päätetty, on edessä pohdinta, mistä löytyisi hyvä ja luotettava tekijä remontille.

Urakoitsijavertailu

Kaipaako kotisi kylpyhuone uutta ilmettä tai halkeilevatko kaakelit? Kenties kylpyhuoneessa on sattunut vesivahinko ja remontti on toteutettava mahdollisimman nopeasti. Oli kylpyhuoneen remonttitarve minkälainen tahansa, löydät Houmin kautta luotettavat ja ammattitaitoiset remontoijat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sijaitseviin kohteisiin. Houmi palvelun kautta voit etsiä remonttiyrityksiä myös Tampereella ja Turussa ja lähikunnissa. Lähikuntiin kuuluvat esimerkiksi Järvenpää, Kerava, Tuusula, Kirkkonummi ja Hyvinkää. Vertaile paikkakuntasi remontoijat veloituksetta ja valitse urakalle sopivin!

Toiveiden mukainen kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone on tilana tärkeä, koska siellä tulee vietettyä yllättävän paljon aikaa. Päivittäiset rutiinit kuten aamutoimet, suihkussa käynti, meikkaus, hiustenlaitto ja pyykin pesu tapahtuu usein juuri kylpyhuoneessa. Huoneen toimivuuteen ja viihtyvyyteen vaikuttavat valaistus, peilit ja kalusteet, joihin kannattaa panostaa.

Kylpyhuone voi kaivata täysremontin tai pelkän muutokset yleisilmeeseen. Nykyinen kylpyhuone voidaan tarvittaessa purkaa ja rakentaa uudestaan lattiasta kattoon. Mikäli isolle muutokselle ei ole tarvetta, voidaan keskittyä pelkkien kalusteiden, peilien, valaistuksen ja suihkukalusteiden vaihtoon. Olipa kylpyhuoneremonttisi kokoluokka mikä tahansa, sen toteuttaja kannattaa valita harkiten. Vertailemalla ja kenties kilpailuttamalla.

Me Houmissa autamme sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan kylpyhuoneen remontoijat paikkakunnallasi! Kerro meille kylpyhuoneremonttisi tarve sivuiltamme löytyvällä kilpailutuslomakkeella, niin saat yhteydenotot verkostoomme valikoiduilta remonttiyrityksiltä paikkakunnallasi.

Vertaile kylpyhuoneremontin toteuttajat Houmin avulla

Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia kylpyhuoneen toteuttajia vertailtavaksi Turussa, Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras remontin tekijä juuri sinun urakallesi. Säästät aikaa ja vaivaa käyttämällä Houmi palvelua!

Olemme valinneet verkostoomme vain paikkakuntien luotettavimmat, kilpailukykyisimmät ja ammattitaitoisimmat remonttiyritykset. Haluamme antaa riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri remonttiyrityksistä, jotta voit tehdä varmasti turvallisen ja hyvän valinnan remonttisi tekijästä. Sinun ei tarvitse enää käyttää aikaasi remontoijien etsimiseen. Teemme vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi.

Houmi palvelun käyttö on kuluttajille maksutonta. Tavoitteenamme on tehdä kylpyhuoneremontin aloittaminen ja toteuttaminen mahdollisimman helpoksi. Houmi verkoston remonttiyritykset panostavat ystävälliseen palveluun ja takaavat laadukkaan lopputuloksen. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Houmi palvelun kautta saamiinsa vaihtoehtoihin. Remontin toteuttajan valitsemien yhteydenottojen perusteella on sujunut mutkattomasti.

Saat ensimmäiset yhteydenotot remonttiyrityksiltä ja etukäteisarvioita kylpyhuoneremontista jopa 24 tunnin sisällä kilpailutuslomakkeen lähettämisestä. Listaa kylpyhuoneremontit perustiedot ja toiveesi alla olevalle lomakkeelle, niin lähetämme tiedot eteenpäin verkostoomme kuuluville yrityksille.

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä. Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. VALINTA

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

5. TEE TURVALLINEN SOPIMUS

Saat Houmilta vakioidun sopimusmallin, joka turvaa remonttisi.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa remontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

*Kilpailuttaminen ei sido mihinkään

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885