Vertaile ja kilpailuta alueesi parhaat remonttiyritykset nopeasti ja ilmaiseksi

Kilpailutuslomake

Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kotiremontit

Täytät kyselyn muutamassa minuutissa

Palvelumme avulla voit vertailla alueesi parhaimpia remonttiyrityksiä

Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

Nopea palvelu – saat vastauksia ja vaihtoehtoja vertailtavaksi 24 tunnin sisällä

Houmi on tarkastanut puolestasi alueesi parhaimmat remonttifirmat. Sinun ei tarvitse valita kuin sinulle sopivin.

Kilpailutuslomake
Houmi kiinteistönvälittäjät, tietokone
Kilpailutuslomake
Houmi kiinteistönvälittäjät, asiakkaat-kuva

Houmi – Kilpailuta kotiremontti

Kaipaako kotisi remontointia? Alkuperäiskeittiö pitäisi uusia tai kylpyhuoneen kaakelit ja kalusteet pitäisi päivittää tähän päivään? Vai riittäisikö ihan perinteinen pintaremontti jolla saisi uutta ilmettä kotiin?

Mistä hyvää kotiremontin tekijää kannattaa lähteä etsimään jos itsellä ei pysy vasara kädessä tai ei ole muuten vain aikaa ja kiinnostusta remppahommiin? Tämä on ainakin tuhannen euron kysymys ja juuri siihen haluamme vastata palvelullamme. Luotettavan kotiremontin tekijän löytäminen ei nimittäin ole niin helppoa kuin voisi kuvitella. Parhaat tekijät ovat yleensä koko ajan työllistettyinä ja toisaalta moni hyvä remonttifirma keskittyy siihen ydinosaamiseensa, eli remonttien tekemiseen. Ja tällöin remonttiyritysten löydettävyys esimerkiksi netistä voi olla hankalaa, koska näkyvyyteen ei ole yksinkertaisesti ehditty panostamaan.

Olemme pyrkineet löytämään hyviä, asiakkaiden suosittelemia tekijöitä Houmin remonttikumppaneiksi. Remonteissa uskomme siihen, että viidakkorumpu “ilmiantaa” aina ne parhaat tekijät ja yleensä nämä kaverit ovatkin koko ajan työllistettyjä. Olemme myös halunneet valita kumppaneiksemme erilaisia vaihtoehtoja, jotta eri tarpeisiin löytyisi sopiva tekijä.

Jos haluat vertailla ja kilpailuttaa kotiremonttisi näppärästi, täytä kilpailutuslomakkeemme tai lataa Houmi-sovellus ja kerro remonttitarpeestasi perustiedot muutamassa minuutissa. Lähetä kysely meille Houmiin ja ota rennosti. Saat Houmin remonttikumppaneilta vastauksia vertailtavaksi jo 24 tunnin sisällä.

Eli älä ressaa remontista, testaa Houmin palvelu ja rennosti.

Lue lisää Houmi – kilpailuta kotiremontti palvelusta.

Kilpailutuslomake

Houmi - kotiremonttien ilmainen vertailupaikka

Toistamme vielä ongelman - sopivan remonttifirman löytäminen voi olla todella hankalaa. Etenkin jos remontin tekijä pitäisi löytää nopeasti, urakka ei saisi maksaa liikaa ja remontin lopputuloksen pitäisi hivellä silmää.

Halusimme luoda vertailualustan helpottaaksemme sopivan remontintekijän löytämistä. Halusimme auttaa löytämään hyviä remontin tekijöitä ilman tuntikaupalla tehtävää googlettamista tai sosiaalisen median kyselyjä kaveripiiristä. Sopivan remontin tekijän etsimiseen saa kyllä uppoamaan aikaa jos kaiken haluaa tehdä itse. Miksi et siis kokeilisi minkälaisia remonttifirmoja me olemme tarkastaneet ja valinneet kumppaneiksemme. Kokeilu ei maksa sinulle mitään!

Täytä siis kilpailutuslomake sivuillamme tai kokeile Houmi-sovellusta. Saat vaihtoehtoja vertailtavaksi jopa 24 tunnin sisällä.

Houmi kiinteistönvälittäjät, riippukeinu-kuva
Houmi kiinteistönvälittäjät, kahvikuppi-kuva

Enemmän takanojaa, vähemmän stressiä

Pyrimme siis tuomaan remonttifirmat sinun ulottuvillesi mahdollisimman helposti ja stressittömästi. Haluamme tarjota sinulle laadukkaan palvelukokemuksen lisäksi mahdollisuuden ottaa oikeasti sitä takanojaa. Älä aloita tuskaisaa goolaamista, älä kysy neuvoa somesta. Testaa Houmin ilmainen palvelu ja vertaile remonttifirmoja ja heidän tarjouksiaan rauhassa. Houmi-sovelluksella vertailet vaihtoehtoja helposti yhdessä paikassa tai vaihtoehtoisesti saat tarjouksia myös sähköpostiisi jos olet tehnyt kilpailutuskyselyn Houmin nettilomakkeella.

Mitä siis enää odotat, täytä kohteesi tiedot muutamassa minuutissa ja lähetä kilpailutuspyyntö meille. Saat erilaisia vaihtoehtoja vertailtavaksi hyvin pian.

Mikä tahansa kotiremontteihin liittyvä kysymys sinulla on mielessäsi tai jos jokin asia palvelussamme askarruttaa, voit ottaa meihin myös vapaamuotoisemmin yhteyttä tällä lomakkeella.