Kilpailuta kiinteistön­välitys ilmaiseksi
Varmista onnistunut asuntokauppa
  • Saavuta hintatietoisuus ja säästä tuhansia euroja välityspalkkiossa

  • Tavoita alueesi parhaat välittäjät yhdellä lomakkeella

  • Saa asunnostasi paras myyntihinta

  • Säästä aikaa kiinteistönvälittäjien etsimisessä

  • Ei sitoumuksia. Riskitön, vaivaton ja nopea kilpailutus.

Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät

Täytät kyselyn muutamassa minuutissa

Palvelumme avulla voit vertailla alueesi parhaimpia kiinteistönvälittäjiä

Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

Nopea palvelu – saat vastauksia ja vaihtoehtoja vertailtavaksi 24 tunnin sisällä

Houmi on tarkastanut puolestasi alueesi parhaimmat kiinteistönvälittäjät. Sinun ei tarvitse valita kuin sinulle sopivin.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

1. Täytä lomake

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

2. Houmin taustatyö

Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

3. Vertailu ja kilpailutus

Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

4. Valinta

Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Houmi Oy:n -palveluiden käyttöehdot ja tietosuoja

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi

Olin kyllä tyytyväinen palveluunne!
Välittäjät olivat nopeasti yhteydessä ja sopiva välittäjä löytyi nopeasti. Valittu välittäjä oli tehokas ja ammattitaitoinen ja sain kilpailukykyisen ostotarjouksen jo ekan näytön jälkeen.

Topias, asunnon myyjä, Helsinki

Sain Houmin kautta näppärästi tarjoukset useammalta välittäjältä, joista kaikki olivat vielä erittäin hyviä meidän tarpeisiimme. Tarjousten hinnat olivat myös parempia kuin mitä saimme itse suoraan välittäjiltä.

Oskari, Asunnon myyjä, Espoo

Pidin palvelua hyvänä. Haastattelin kolmea välittäjää, joiden nimet olin saanut Houmilta. Kaikki kolme välittäjää olivat hyviä. Vaikean valinnan jälkeen valitsin välittäjän, jota pidin sopivana asuntoni myyntiä varten.

Taina, asunnon myyjä, Katajanokka, Helsinki
Houmi kiinteistönvälittäjät, asiakkaat-kuva

Houmi – Kilpailuta kiinteistönvälitys

Oletko vaihtamassa asuntoa? Etsitkö sinulle sopivaa kiinteistönvälittäjää? Mietitkö miten maksimoida asunnon myynnistä saatava kokonaishyöty? Miten saada asunnolle paras mahdollinen hinta ja toisaalta miten säästää asunnon myyntiin liittyvissä kustannuksissa?

Houmi on ystäväsi asunnon myynnissä. Tunnemme Suomen parhaat kiinteistönvälittäjät ja kilpailutamme ne puolestasi.

Osaamme etsiä välittäjistä ne, jotka tuntevat alueesi asuntomarkkinat ja saavat asunnostasi parhaan hinnan. Palvelumme kautta saat myös vertailuun alueesi välittäjien palkkiot. Vertaamalla välittäjien palveluita, palkkioiden tasoa sekä näyttöä aiemmista onnistumisista, varmistat, että teet mahdollisimman hyvän sopimuksen valitsemasi välittäjän kanssa. Vertailemalla Houmin tarjoamia välittäjiä, saat riittävästi informaatiota järkevän päätöksen tekemiseksi.

Houmi hakee sinulle parhaimman lopputuloksen ratkaisemalla kaksi ongelmaa asuntosi myyntiin liittyen:

✅ Raha

Edullinen välityspalkkio on tärkeä kriteeri asunnon myynnissä. Voit säästää tuhansia euroja Houmin avulla.  Valitset välittäjistä itsellesi sopivimman.

Asuntosi myyntihinnan maksimointi. Houmin kumppanivälittäjät osaavat hakea asunnollesi parhaan mahdollisen hinnan. Oikealla välittäjävalinnalla voit saavuttaa myyntihinnan kautta useiden tuhansien eurojen hyödyn.

Houmin käyttö on asunnon myyjälle ilmaista, maksat ainoastaan kiinteistövälittäjän välityspalkkion. Houmi saa palkkionsa välittäjiltä, kun asuntosi on ensiksi myyty.

✅ Aika

Asunnon myyntiaika vaikuttaa suoraan asunnonmyyjän kustannuksiin sekä elämänlaatuun. Jokainen myyntikuukausi kasvattaa myyjän kokonaiskustannuksia ja usein myös vaikuttaa tulevaisuuden suunnitelmiin.  Voit saavuttaa nopean myyntiajan valitsemalla Houmin kautta oikean välittäjän.

Välittäjien sivustojen selaaminen, arvostelujen lukeminen ja suositusten kysyminen sosiaalisen median kautta vie sinun aikaasi. Houmi kilpailuttaa puolestasi Suomen parhaat kiinteistönvälittäjät ja sinä keräät hedelmät. Siis oikeasti rahat, ei hedelmiä.

Verkostossamme on Suomen kiinteistönvälityksen parhaimmisto. Olemme arvioineet ja keskustelleet satojen välittäjien kanssa ja valinneet osaavimmat ja laadukkaimmat kiinteistönvälittäjät verkostoomme.

Avullamme löydät välittäjän joka:

✅  tuntee alueesi asuntokaupan erinomaisesti.

✅  osaa hinnoitella asunnon oikein.

✅  markkinoi kohdettasi tehokkaasti.

✅  ymmärtää kilpailutilanteen ja antaa parhaan välitystarjouksensa.

✅  omaa hyvän palveluasenteen, joka näkyy jo ensimmäisestä arviokäynnistä lähtien.

Houmi on siis tehnyt sinun puolesta kiinteistönvälittäjien esikarsinnan ja vertailun. Valinta on kuitenkin lopulta sinun, joten lähetä myytävästä asunnostasi perustiedot Houmille ja anna meidän palvella sinua.

Maksimoidaan asuntosi myynnistä saatava hyöty!

Lue lisää Houmi – kilpailuta kiinteistönvälitys palvelusta.

Kilpailutuslomake
Houmi kiinteistönvälittäjät -riippukeinu

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälittäjä? Miksi ei valitsisi suoraan suosituksen perusteella?

Kiinteistönvälitys on toimiala joka on toiminut kymmeniä vuosia samoilla tavoin Suomessa. Alalla on kaikkien tuntemia tunnettuja brändejä sekä paljon pieniä toimijoita. “Hyvä välittäjä myy kohteen kuin kohteen ja hyvä välittäjä on palkkansa ansainnut.” Näin kuulee sanottavan ja tämä on varmasti totta.

Kuitenkin asunnon myynti on tavallisen kuluttajan elämän suurimpia kauppoja ja myös myynnistä maksettava palkkio on varsin suuri euromääräinen transaktio.  Houmi haluaa korostaa hyvän välittäjän valinnan merkitystä ja että asuntokaupassa nimenomaan välittäjän valintaan kannattaa panostaa, jotta asunnon myynti onnistuu.

Jos välittäjän valinta tehdään suoraan ilman kilpailutusta, on välityspalkkio lähes poikkeuksetta suurempi kuin mitä se olisi kilpailutuksen seurauksena! Kilpailutuksen avulla saa siis käsityksen välityspalkkioiden tasosta ja varmuudella parempia tarjouksia kuin toimistoilta suoraan kysyttäessä.

4 syytä miksi kilpailuttaa, eikä valita kiinteistönvälittäjää suoraan:

  Hintatietoisuus – Selvität kiinteistönvälittäjien hintatason alueellasi vain vertailemalla ja kilpailuttamalla eri toimijoita.

Riskitön, vaivaton ja nopea – Kilpailuttaminen on täysin riskitöntä. Saat tarjoukset selville vaivattomasti ja nopeasti.

Onnistunut asuntokauppa – Oikealla välittäjävalinnalla varmistat asuntokaupan onnistumisen. Valitse pätevä välittäjä.

 Parhaiden välittäjien verkosto – Olemme selvittäneet eri alueiden tehokkaimmat välittäjät. Vertaa ja valitse paras.

Houmi kiinteistönvälittäjät, riippukeinu-kuva
Houmi kiinteistönvälittäjät, kahvikuppi-kuva

Enemmän takanojaa, vähemmän stressiä

Pyrimme siis tuomaan asunnon myyntiin ja kotiremontteihin liittyvät palvelut sinun ulottuvillesi mahdollisimman helposti ja stressittömästi. Haluamme tarjota sinulle laadukkaan palvelukokemuksen lisäksi mahdollisuuden ottaa oikeasti sitä takanojaa. Istu siis mukavasti, ota kirja tai lehti käteen ja huokaise helpotuksesta. Anna meidän palvella sinua ja ota sillä aikaa rennosti!

Mikä tahansa asunnonmyyntiin tai kotiremontteihin liittyvä kysymys sinulla on mielessäsi, voit ottaa meihin aina näppärästi yhteyttä tällä lomakkeella.