Kiinteistönvälitys Vantaa

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Vantaa

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Vantaalta!

Lentokenttäkaupunki tarjoaa asumista moneen makuun..

..on uusia ja vanhoja kerrostaloasuntoja, löytyy rivitaloja ja näiden lisäksi hieman piilossakin uinuvia, viehättäviä omakotialueita. Löydät tarvittaessa rauhaa, mutta samalla kaikki on lähellä. Kauppakeskus Jumbo, viihdekeskus Flamingo, Ikea – ostoskeskuksia ja palveluita on moneen lähtöön. Helsingin keskustaan ajat autolla noin 20 minuutissa tai usealta Vantaan asemalta junalla jopa 15 minuutissa. Siis koti Vantaalta, miksi ei?

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Minkälainen on Vantaan asuntomarkkina tällä hetkellä?

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat Vantaalla 2,31 % vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä, tosin edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna oli hinnoissa tapahtunut 1,79 prosentin kasvu.

Vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Vantaalla oli vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä 2794 euroa. Vastaava luku naapurikaupunki Helsingissä oli 5052 euroa ja Espoossa 3614 euroa, kun taas muualla Suomessa keskimäärin 1962 euroa.

Vantaan kallein asuinalue neliöhinnoiltaan on tilastojen mukaan Kivistö ja Vantaa on kalleimpien kuntien listalla numerolla 4.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Houmin taustakartoitus kiinteistönvälittäjistä Vantaalla

Aloittaessamme Houmin toimintaa, kartoitimme ja taustatarkistimme Helsingin seudun metropolialueen sekä läheisten kehyskuntien kiinteistönvälittäjät ensimmäisenä. Kyseessä on Suomen suurin talousalue ja kilpailu kiinteistönvälitysalalla on tällä alueella kaikista kovinta välitystoimistojen kesken. Kuluttajille voi olla todella vaikea tehdä järkevää valintaa kiinteistönvälittäjää etsiessä. Jos haet asunnollesi myyjää esimerkiksi Googlen hakukoneen avulla, saat helposti 20 eri välitystoimiston mainoksia tarjolle. Vaikka välitystoimistot pyrkivät erottautumaan toisistaan eri tavoilla, voi sopivan välittäjän järkevä valinta olla aikaa vievä ja haastava projekti. Yksi toimisto kilpailee halvalla välityspalkkiolla, toinen stailauspalvelulla ennen myyntiä, kolmas todella näyttävillä esittelyvideoilla ja somemarkkinoinnilla. Jos ajaudut kuluttajana tekemään valkintaa pelkän mainonnan perusteella, saatat olla lopulta vaikean päätöksen edessä. Kenen tarinan uskoo, kenen palvelulupauksissa on katetta?

Halusimme löytää verkostoomme vain laadukkaimmat pienemmät välitystoimistot ja isot ketjut. 13 isoimmasta välitysliikkeestä olemme tehneet yhteistyösopimuksen 5 yrityksen kanssa. Näiden lisäksi sovimme yhteistyöstä 5 pienemmän, mutta todella kovan asenteen omaavan välitysliikkeen kanssa. Meillä on siis 10 erittäin hyvää vaihtoehtoa tarjota vertailuun ja kilpailutukseen Vantaan asunnonmyyntiä miettiville asiakkaille.

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Vantaalla Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin Vantaan verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää Vantaalla paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä Vantaalla. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot.

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*