Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Kiinteistönvälitys Vantaa – Houmi vertailee ja kilpailuttaa

Etsitkö uutta kotia tai oletko myymässä asuntoa Vantaalla! Saat kattavan tiedon Vantaan kiinteistönvälittäjistä Houmi palvelun kautta ja pystyt kilpailuttamaan verkostoomme kuuluvat välittäjät helposti ja veloituksetta! 

Lentokenttäkaupunki tarjoaa asumista moneen makuun. Vantaalta löytyy uusia ja vanhoja kerrostaloasuntoja, rivitaloja ja näiden lisäksi hieman piilossakin uinuvia, viehättäviä omakotialueita. Löydät tarvittaessa rauhaa, mutta samalla kaikki palvelut ovat lähelläsi. Kauppakeskus Jumbo, viihdekeskus Flamingo, Ikea – ostoskeskuksia ja palveluita on moneen lähtöön. Helsingin keskustaan ajat autolla noin 20 minuutissa tai usealta Vantaan juna-asemalta matka taittuu jopa 15 minuutissa.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmin verkostoon valikoidut kiinteistönvälittäjät Vantaalla

Aloittaessamme Houmin toimintaa, kartoitimme ja taustatarkistimme Helsingin metropolialueen sekä läheisten kehyskuntien kiinteistönvälittäjät ensimmäisenä. Kyseessä on Suomen suurin talousalue ja kilpailu kiinteistönvälitysalalla on tällä alueella kaikkein kovinta välitystoimistojen kesken. Kuluttajille voi olla todella vaikea tehdä järkevää valintaa kiinteistönvälittäjää etsiessä. 

Vaikka välitystoimistot pyrkivät erottautumaan toisistaan eri tavoilla, voi sopivan kiinteistönvälittäjän valinta olla aikaa vievä ja haastavaa. Yksi toimisto kilpailee halvalla välityspalkkiolla, toinen stailauspalvelulla ennen myyntiä, kolmas todella näyttävillä esittelyvideoilla ja somemarkkinoinnilla. Jos ajaudut kuluttajana tekemään valintaa pelkän mainonnan perusteella, saatat olla lopulta vaikean päätöksen edessä. Kenen palvelulupaukseen voi luottaa ja kenen palvelut vastaavat tarpeitasi? 

Halusimme löytää verkostoomme vain laadukkaimmat kiinteistönvälitystoimistot. Vantaan kiinteistönvälitys verkostoomme on valikoitu vain parhaat isoimmista välitysliikkeestä sekä pienemmistä, todella kovan asenteen omaavista välitysliikkeistä. Meillä on siis hyviä vaihtoehtoja tarjota vertailuun ja kilpailutukseen Vantaan asunnonmyyntiä miettiville asiakkaille.

Vertaile kiinteistönvälittäjät Vantaalla nopeasti ja veloituksetta

Kiinteistönvälityksen yksi tärkeimmistä päätöksistä on sopivan välittäjän valitseminen. Kiinteistönvälittäjillä Vantaalla on tietoa alueen hintatasosta sekä taitoa myydä asuntosi parhaaseen hintaan. Lisäksi he stailaavat asuntosi myyntiä varten ja kertovat, jos asuntoon kannattaisi tehdä pintaremonttia ennen myyntiä. 

Houmi palvelun avulla pystyt vertailemaan ja kilpailuttamaan vantaalaiset kiinteistönvälittäjät helposti, luotettavasti ja veloituksetta. Täytettyäsi asuntosi perustiedot, aikataulun ja myyntitarpeet kilpailutuslomakkeelle lähetämme pyynnön verkostomme kiinteistönvälittäjille Vantaan alueella. Välittäjät ottavat yhteyttä sinuun jopa 24 tunnin sisällä, joten pääset vertailemaan tarjouksia todella nopeasti ilman ylimääräistä vaivaa. 

Asunnon myynti ei voisi olla helpompaa asiantuntevien kiinteistönvälittäjien avulla! Kilpailutuslomake kannattaa lähettää heti, kun mietit asunnon myyntiä. Saat kattavan tiedon alueen  kiinteistönvälittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta. 

Vantaan asuntomarkkina tällä hetkellä

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat Vantaalla 2,31 % vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä, tosin edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna oli hinnoissa tapahtunut 1,79 prosentin kasvu.

Vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Vantaalla oli vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä 2794 euroa. Vastaava luku naapurikaupunki Helsingissä oli 5052 euroa ja Espoossa 3614 euroa, kun taas muualla Suomessa keskimäärin 1962 euroa. Vantaan kallein asuinalue neliöhinnoiltaan on tilastojen mukaan Kivistö ja Vantaa on kalleimpien kuntien listalla numerolla 4.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Ensiaskel asunnon myyntiin Vantaan alueella Houmin avulla! 

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot.

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Houmi Oy:n -palveluiden käyttöehdot ja tietosuoja

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi