Kiinteistön­­­välittäjä Vantaa –
Houmi kilpailuttaa välittäjät puolestasi

Tee ilmainen vertailu ja löydä parhaat kiinteistönvälittäjät Vantaalta

Vertaa välittäjät

Avullamme löydät välittäjän joka:

  • tuntee alueesi asuntokaupan erinomaisesti.
  • osaa hinnoitella asunnon oikein.
  • markkinoi kohdettasi tehokkaasti.
  • ymmärtää kilpailutilanteen ja antaa parhaan välitystarjouksensa.
  • omaa hyvän palveluasenteen, joka näkyy jo ensimmäisestä arviokäynnistä lähtien.

Miksi kilpailuttaa Vantaan kiinteistönvälittäjät?

HINTATIETOISUUS

Selvität kiinteistönvälittäjien hintatason alueellasi vain vertailemalla ja kilpailuttamalla eri toimijoita.

RISKITÖN, VAIVATON JA NOPEA 

Kilpailuttaminen on täysin riskitöntä. Saat tarjoukset selville vaivattomasti ja nopeasti.

ONNISTUNUT ASUNTOKAUPPA

Oikealla välittäjävalinnalla varmistat asuntokaupan onnistumisen. Valitse pätevä välittäjä.

PARHAIDEN VÄLITTÄJIEN VERKOSTO

Olemme selvittäneet eri alueiden tehokkaimmat välittäjät. Vertaa ja valitse paras.

Houmin verkostoon valikoidut kiinteistönvälittäjät Vantaalla

Aloittaessamme toimintaamme Vantaalla, tutustuimme alueen kiinteistönvälittäjiin huolella. Kävimme läpi, tapasimme ja haastattelimme kymmeniä Vantaalla toimivia isoja ja pienempiä välitystoimistoja, eli taustakartoitimme satoja yksittäisiä kiinteistönvälittäjiä. Tarkastimme ja neuvottelimme verkostoomme joukon laadukkaita ja kokeneita yrityksiä ja välittäjiä. Mukaan karsiutui pieniä yrityksiä sekä kaikille tunnettuja brändejä. Varmistimme myös yritysten ammattitaidon ja oikean asenteen kiinteistönvälitystä kohtaan. Houmin verkostoon valikoitui kiinteistönvälittäjiä, joilla on halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, halu kehittää itseään ja yritystään sekä halu olla mukana nykyaikaisessa tavassa tarjota asiakkaille vaihtoehtoja päätöksen teon tueksi. Todella moni Houmin kumppaniksi Vantaalta valikoitunut välittäjä hyödyntää työssään aivan viime aikaisinta tekniikkaa, kuten digitaalista asuntokauppaa (DIAS) sekä muita alan uusimpia työkaluja.

Vantaa kuuluu Suomen suurimpaan talousalueeseen ja kilpailu kiinteistönvälitysalalla on tällä alueella kaikkein kovinta välitystoimistojen kesken. Kuluttajille voi olla todella vaikea tehdä järkevää valintaa kiinteistönvälittäjää etsiessä.

Vaikka välitystoimistot pyrkivät erottautumaan toisistaan eri tavoilla, voi sopivan kiinteistönvälittäjän valinta olla aikaa vievä ja haastavaa. Yksi toimisto kilpailee halvalla välityspalkkiolla, toinen stailauspalvelulla ennen myyntiä, kolmas todella näyttävillä esittelyvideoilla ja somemarkkinoinnilla. Jos ajaudut kuluttajana tekemään valintaa pelkän mainonnan perusteella, saatat olla lopulta vaikean päätöksen edessä. Kenen palvelulupaukseen voi luottaa ja kenen palvelut vastaavat tarpeitasi?

Halusimme löytää verkostoomme vain laadukkaimmat kiinteistönvälitystoimistot ja niiden takaa löytyvät välittäjät. Vantaan kiinteistönvälitys verkostoomme on valikoitu vain parhaat isoimmista välitysliikkeestä sekä pienemmistä, todella kovan asenteen omaavista välitysliikkeistä. Meillä on siis hyviä vaihtoehtoja tarjota vertailuun ja kilpailutukseen Vantaan asunnonmyyntiä miettiville asiakkaille.

Vertaile kiinteistönvälittäjät Vantaalla nopeasti ja veloituksetta

Kiinteistönvälityksen yksi tärkeimmistä päätöksistä on sopivan välittäjän valitseminen. Kiinteistönvälittäjillä Vantaalla on tietoa alueen hintatasosta sekä taitoa myydä asuntosi parhaaseen hintaan. Lisäksi he stailaavat asuntosi myyntiä varten ja kertovat, jos asuntoon kannattaisi tehdä pintaremonttia ennen myyntiä.

Houmi palvelun avulla pystyt vertailemaan ja kilpailuttamaan vantaalaiset kiinteistönvälittäjät helposti, luotettavasti ja veloituksetta. Täytettyäsi asuntosi perustiedot, aikataulun ja myyntitarpeet kilpailutuslomakkeelle lähetämme pyynnön verkostomme kiinteistönvälittäjille Vantaan alueella. Välittäjät ottavat yhteyttä sinuun jopa 24 tunnin sisällä, joten pääset vertailemaan tarjouksia todella nopeasti ilman ylimääräistä vaivaa.

Asunnon myynti ei voisi olla helpompaa asiantuntevien kiinteistönvälittäjien avulla! Kilpailutuslomake kannattaa lähettää heti, kun mietit asunnon myyntiä. Saat kattavan tiedon alueen kiinteistönvälittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Vantaan asuntomarkkina tällä hetkellä

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat Vantaalla 2,31 % vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä, tosin edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna oli hinnoissa tapahtunut 1,79 prosentin kasvu.

Vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Vantaalla oli vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä 2794 euroa. Vastaava luku naapurikaupunki Helsingissä oli 5052 euroa ja Espoossa 3614 euroa, kun taas muualla Suomessa keskimäärin 1962 euroa. Vantaan kallein asuinalue neliöhinnoiltaan on tilastojen mukaan Kivistö ja Vantaa on kalleimpien kuntien listalla numerolla 4.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamiaan tarjouksia

4. VALINTA

Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä

Ensiaskel asunnon myyntiin Vantaan alueella Houmin avulla!

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:
1. *Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät – teet kyselyn muutamassa minuutissa
2. *Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään
3. *Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä
4. *Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota kiinteistönvälittäjän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885