Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Kiinteistön­­­välittäjä Uusimaa – Houmi kilpailuttaa välittäjät puolestasi

Avullamme löydät välittäjän joka:

✅  tuntee alueesi asuntokaupan erinomaisesti.

✅  osaa hinnoitella asunnon oikein.

✅  markkinoi kohdettasi tehokkaasti.

✅  ymmärtää kilpailutilanteen ja antaa parhaan välitystarjouksensa.

✅  omaa hyvän palveluasenteen, joka näkyy jo ensimmäisestä arviokäynnistä lähtien.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Testaa palvelumme, todennäköisesti löydät sinulle sopivan välittäjän hyvin nopeasti ja olet tyytyväinen järjestämämme kilpailutuksen tuomaan informaatioon ja konkreettiseen rahalliseen hyötyyn.

Oikealla välittäjävalinnalla on todellakin merkitystä asuntokaupan onnistumisessa!

Selvitimme Uudenmaan parhaat kiinteistönvälittäjät 

Oletko myymässä asuntoasi Uudenmaan alueelta, mutta et tiedä kenet valitsisit välittäjäksi? Koko Uudenmaan alueen asuntomarkkinat vaihtelevat hyvinkin paljon eri kaupunkien ja kehyskuntien välillä. Kiinteistönvälitys on usein kuitenkin vilkasta, onhan kyseessä Suomen suurin talousalue.

Aloittaessamme toimintaa Uudenmaan kehyskunnissa, tutustuimme eri alueiden kiinteistönvälittäjiin huolella. Kävimme läpi, tapasimme ja haastattelimme kymmeniä Uudellamaalla toimivia isoja ja pienempiä välitystoimistoja, eli taustakartoitimme satoja yksittäisiä kiinteistönvälittäjiä. Tarkastimme, löysimme ja neuvottelimme verkostoomme joukon laadukkaita ja kokeneita yrityksiä ja välittäjiä. Mukaan karsiutui pieniä yrityksiä sekä kaikille tunnettuja brändejä. Varmistimme myös yritysten ammattitaidon ja oikean asenteen kiinteistönvälitystä kohtaan. Houmin verkostoon valikoitui kiinteistönvälittäjiä, joilla on halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, halu kehittää itseään ja yritystään sekä halu olla mukana nykyaikaisessa tavassa tarjota asiakkaille vaihtoehtoja päätöksen teon tueksi. Todella moni Houmin kumppaniksi Uudeltamaalta valikoitunut välittäjä hyödyntää työssään aivan viimeiaikaisinta tekniikkaa, kuten digitaalista asuntokauppaa (DIAS) sekä muita alan uusimpia työkaluja.

Kilpailuta kiinteistönvälitys Uudellamaalla Houmin avulla

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras kiinteistönvälittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi välittäjien etsimiseen ja listaamiseen. Palvelumme tekee kiinteistönvälittäjien vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä, kun tiedät, että sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota. Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä Uudellamaalla, niin pieniä kuin tunnetumpia yrityksiä. Tarjoamme hyvän käsityksen paikkakuntasi välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta. 

Jos siis etsit parasta kiinteistönvälittäjää Uudeltamaalta, katsasta Houmin tarjonta. Ota yhteyttä meihin täyttämällä sivulta löytyvä kilpailutuslomake ja anna meidän tarjota sinulle vertailtavaksi Uudenmaan alueen parhaat kiinteistönvälittäjät. Saat ensimmäiset yhteydenotot jo 24 tunnin sisällä. Houmi palvelun käyttö on kuluttajille maksutonta, nopeaa ja helppoa. 

Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät Uusimaa 

Mielestämme paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat Uudenmaan kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on tietoa muun muassa alueiden hintatasosta, myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Kiinteistönvälittäjät osaavat myös stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Voit luottaa Houmi palvelun kautta löytyvien kiinteistönvälittäjien ammattitaitoon ja kokemukseen. Olemme arvioineet välittäjät Uudellamaalla puolestasi ja valinneet verkostoomme osaavimmat muun muassa toimialueelta Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Porvoo, Nurmijärvi, Vihti, Veikkola, Kirkkonummi, Siuntio, Nummela ja Lohja. 

Asuntomarkkinatilanne Uudellamaalla 

Kun tarkastellaan vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hintojen kehitystä Uudenmaan alueella vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä, ne nousivat Porvoossa 11,41 prosenttia ja Järvenpäässä 0,92 prosenttia. Kun taas esimerkiksi Lohjalla ne laskivat 3,06 prosenttia. Porvoo oli kalleimpien kuntien listalla sijalla 6, Järvenpää sijalla 9 ja Lohja sijalla 36.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta oli Porvoossa 2666 euroa, Järvenpäässä 2533 ja Lohjalla 1774. Vastaava neliöhinta oli pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa keskimäärin 1962 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Asunnon myyntiin Uudellamaalla Houmin avulla! 

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Houmi Oy:n -palveluiden käyttöehdot ja tietosuoja

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi