Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Kiinteistönvälitys Turku ja Varsinais-Suomi Houmi palvelun avulla

Houmin palvelu tarjoaa alustan, jonka kautta löydät parhaat kiinteistönvälittäjät Turusta sekä Varsinais-Suomen alueelta. Tarjoamme sinulle mahdollisimman läpinäkyvän kuvan asunnon myyntiin liittyvistä palveluntarjoajista. Tunnemme Turun alueen parhaat kiinteistönvälittäjät, jolloin vertailu ja kilpailuttaminen on sinulle helppoa. 

Aloita asuntosi myynti ottamalla yhteyttä meihin tai täytä sivun alaosasta löytyvä kilpailutuslomake! 

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Haluamme tehdä kiinteistönvälittäjien vertailun ja kilpailuttamisen mahdollisimman sujuvaksi, nopeaksi ja tottakai kuluttajille maksuttomaksi. Annamme sinulle vaihtoehtoja ja tietoa turkulaisista kiinteistönvälittäjistä, jolloin sinun ei tarvitse enää käyttää aikaasi kiinteistönvälittäjän etsimiseen, vaan välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle.

Onnistunut kiinteistönvälitys Turussa

Suomen vanhimman kaupungin, Turun, juuret ulottuvat jopa 1200-luvulle. Pitkä historia tekee Turusta todellisen kulttuurikaupungin ja maantieteellisen sijainnin takia portin länteen. Turku on Saaristomeren rannikolla ja saarissa sijaitsevan Varsinais-Suomen maakuntakeskus. Maakuntaan kuuluu yhteensä 27 viehättävää kuntaa ja kaupunkia.

Oletpa myymässä asuntoasi kummalla puolella jokea tahansa tai missä tahansa maakunnan alueella, suosittelemme vertailemaan ja kilpailuttamaan paikkakunnan parhaat välittäjät asuntosi myyntiin. Houmi auttaa sopivan kiinteistönvälittäjän löytämisessä! Verkostoomme on valikoitu Turun ja Varsinais-Suomen parhaat kiinteistönvälittäjät, jotka pystyvät tarjoamaan laadukkaita palveluitaan nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Verkostoon kuuluu niin tunnettuja kiinteistönvälitystoimistoja kuin pienempiä yrityksiä. 

Turun kiinteistönvälittäjillä on paikallistuntemusta, jolloin he pystyvät arvioimaan asuntosi arvon sen sijainnin, kunnon ja yleisen asuntomarkkinatilanteen mukaisesti. Ammattitaitoiset ja kokeneet kiinteistönvälittäjät antavat tarvittaessa vinkkejä pintaremonttiin asunnon myyntihinnan nostamiseksi. Lisäksi valitsemasi kiinteistönvälitystoimisto stailaa asuntosi myyntikuntoon ja saa myytyä asuntosi parhaaseen hintaan. 

Vertaile kiinteistönvälittäjät veloituksetta ja nopeasti 

Houmi palvelun kautta pääset vertailemaan Turussa toimivia kiinteistönvälittäjiä jo 24 tunnin kuluessa kilpailutuspyynnön lähettämisestä. Tietojen lähetys ja välittäjien vertailu on sinulle aina maksutonta. Verkostoomme kuuluvat kiinteistönvälitystoimistot lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle. Pystyt vertailemaan vaihtoehtoja ja saat kattavan käsityksen paikkakuntasi kiinteistönvälittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta. 

Palvelu ei sitouta sopimusten tekoon, joten voit huoletta kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät. Olemme tarkastaneet parhaimmat kiinteistönvälittäjät Turussa ja Varsinais-Suomessa puolestasi, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain valita vaihtoehdoista sopivin.

Houmi palvelun käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä sen helppokäyttöisyyteen, luotettavuuteen ja kiinteistönvälittäjien nopeaan yhteydenottoon. Uskallamme sanoa, että Houmi on ehdottomasti helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät Turun alueella. Löydät kauttamme laadukkaat palvelut asunnon vaihtoon ja myyntiin liittyen. Kiinteistönvälitys on kanssamme helppoa ja mutkatonta! 

Asuntomarkkinatilanne Turussa syksyllä 2019

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat Turussa 0,40 prosenttia vuonna 2019 toisella neljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat kuitenkin nousivat 5,61 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Turun keskusta. Turku oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 10.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Turussa oli 2504 euroa, kun se oli pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Ensiaskel asunnon myyntiin Turussa ja Varsinais-Suomessa Houmin avulla! 

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Houmi Oy:n -palveluiden käyttöehdot ja tietosuoja

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi