Kiinteistön­­­välitys Turku ja Varsinais-Suomi

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Turku ja Varsinais-Suomi

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Turusta!

Suomen vanhimman kaupungin, Turun, juuret ulottuvat jopa 1200-luvulle. Vuosi 1229 mainitaan usein perustamisvuotena. Pitkä historia tekee Turusta todellisen kulttuurikaupungin ja maantieteellisen sijainnin takia portin länteen. Turku on tämän lisäksi Saaristomeren rannikolla ja saarissa sijaitsevan Varsinais-Suomen maakuntakeskus. Maakuntaan kuuluu yhteensä 27 viehättävää kuntaa ja kaupunkia.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat Turussa 0,40 prosenttia vuonna 2019 toisella neljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat kuitenkin nousivat 5,61 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Turun keskusta. Turku oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 10.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Turussa oli 2504 euroa, kun se oli pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Oletpa myymässä asuntoasi kummalla puolella jokea tahansa tai missä tahansa maakunnan alueella, kannattaa vertailla ja kilpailuttaa asunnonmyyntiin parasa ammattilainen. Houmi auttaa sopivan kiinteistönvälittäjän löytämisessä!

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Turussa ja Varsinais-Suomessa Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat Turun kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä Turun seudulla. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*