Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Kiinteistönvälitys Tampere ja Pirkanmaa – Houmi

Oletko myymässä asuntoasi ja etsit sopivaa kiinteistönvälittäjää Tampereen tai Pirkanmaan alueella? Houmin ideologiana on tuoda kuluttajille mahdollisimman läpinäkyvä kuva asunnon myyntiin liittyvistä palveluntarjoajista. Tunnemme Tampereen parhaat kiinteistönvälittäjät ja kilpailutamme ne puolestasi. 

Ota meihin yhteyttä tai lähetä kilpailutuslomake, autamme sinua kohti onnistunutta asunnon myyntiä!

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella

Pirkanmaa on alueena laaja, koostuen yhteensä 22 kunnasta. Alue kattaa kunnat etelä-pohjoissuunnassa Urjalasta Virroille ja länsi-itäsuunnassa Sastamalasta Orivedelle. Pirkanmaan keskus, Tampere, on vilkas kulttuurikaupunki, jonka kieli on leppoisaa kuunneltavaa. Vaikka hämäläisten tahtia luonnehditaan leppoisaksi, ei kiinteistönvälityksen sitä kuitenkaan tarvitse olla. 

Houmi palvelun kautta löydät Tampereen ja Pirkanmaan ammattitaitoisimmat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja helposti. Autamme ja tarjoamme sinulle vaihtoehtoja vertailtavaksi, jolloin voit kilpailuttaa paikkakunnalla toimivat välittäjät. Täyttämällä asuntosi perustiedot kilpailutuslomakkeelle, kartoitamme alueen kiinteistönvälittäjät puolestasi nopeasti, luotettavasti ja veloituksetta. Sinun ei tarvitse enää käyttää aikaasi sopivan välittäjän etsimiseen, sillä teemme työn puolestasi ja annamme sinulle vaihtoehtoja ja tietoa paikkakunnan eri kiinteistönvälittäjistä. Näin pystyt tekemään hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä. 

Palveluumme ja korkealaatuiseen kiinteistönvälitykseen tyytyväiset asiakkaat 

Voit luottaa palvelumme kautta löytyvien kiinteistönvälittäjien ammattitaitoon ja kokemukseen, sillä olemme arvioineet välittäjät puolestasi ja valinneet verkostoomme osaavimmat. Kiinteistönvälittäjät Tampere ja Pirkanmaan alueella ovat erikoistuneet asuntojen myyntiin kyseisillä alueilla. He tuntevat eri kuntien sekä alueiden hintatasot, markkinat sekä tamperelaisten ostajien vaatimukset. 

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä Tampereella. Mukaan mahtuu tunnettuja kiinteistönvälitys yrityksiä sekä pienempiä brändejä. Kiinteistönvälittäjät Tampereen seudulla ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Pystyt vertailemaan vaihtoehtoja kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen kiinteistönvälittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta. Kiinteistönvälittäjät lähettävät tarjouksensa ja ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä kilpailutuspyynnön lähettämisestä. 

Panostamme asiakastyytyväisyyteen tarjoamalla laadukkaan ja helppokäyttöisen alustan kiinteistönvälittäjien vertailuun Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät takaavat onnistuneet asuntokaupat. He arvioivat asuntosi arvon ja asettavat sille myyntihinnan. Välittäjä stailaa asuntosi myyntikuntoon ja antaa tarvittaessa vinkkejä pintaremonttiin ennen myyntiä. Näin voit olla varma, että asuntosi myydään parhaaseen hintaan. Palvelumme tavoitteena on taata ripeä ja onnistunut asuntokauppa. 

Tampereen asuntomarkkinat syksyllä 2019 

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Tampereella 2,27 prosenttia vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat sen sijaan nousivat 2,77 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapinniemi-Käpylä. Tampere oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 5.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Tampereella oli 2744 euroa, kun se oli pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa. Vertailuksi alueen muiden kuntien keskimääräisiä neliöhintoja olivat esim. Kangasalalla 1972 euroa, Virroilla 884 euroa ja Sastamalassa 1402 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Ensiaskel asunnon myyntiin Tampereella Houmin avulla! 

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Houmi Oy:n -palveluiden käyttöehdot ja tietosuoja

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi