Kiinteistön­­­välittäjä Tampere ja Pirkanmaa –
Houmi kilpailuttaa välittäjät puolestasi

Tee ilmainen vertailu ja löydä parhaat kiinteistönvälittäjät Tampereelta

Avullamme löydät välittäjän joka:

  • tuntee alueesi asuntokaupan erinomaisesti.
  • osaa hinnoitella asunnon oikein.
  • markkinoi kohdettasi tehokkaasti.
  • ymmärtää kilpailutilanteen ja antaa parhaan välitystarjouksensa.
  • omaa hyvän palveluasenteen, joka näkyy jo ensimmäisestä arviokäynnistä lähtien.

Täytä tämä lomake ja esittelemme asunnollesi parhaat välittäjät 24h sisällä.

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi

Miksi kilpailuttaa Tampereen ja Pirkanmaan kiinteistönvälittäjät?

HINTATIETOISUUS

Selvität kiinteistönvälittäjien hintatason alueellasi vain vertailemalla ja kilpailuttamalla eri toimijoita.

RISKITÖN, VAIVATON JA NOPEA 

Kilpailuttaminen on täysin riskitöntä. Saat tarjoukset selville vaivattomasti ja nopeasti.

ONNISTUNUT ASUNTOKAUPPA

Oikealla välittäjävalinnalla varmistat asuntokaupan onnistumisen. Valitse pätevä välittäjä.

PARHAIDEN VÄLITTÄJIEN VERKOSTO

Olemme selvittäneet eri alueiden tehokkaimmat välittäjät. Vertaa ja valitse paras.

Selvitimme Tampereen ja Pirkanmaan parhaat kiinteistönvälittäjät

Pirkanmaa on alueena laaja, koostuen yhteensä 22 kunnasta. Alue kattaa kunnat etelä-pohjoissuunnassa Urjalasta Virroille ja länsi-itäsuunnassa Sastamalasta Orivedelle. Pirkanmaan keskus, Tampere, on vilkas kulttuurikaupunki, jonka kieli on leppoisaa kuunneltavaa. Vaikka hämäläisten tahtia luonnehditaan leppoisaksi, ei kiinteistönvälityksen sitä kuitenkaan tarvitse olla.

Aloittaessamme toimintaa Tampereella, tutustuimme alueen kiinteistönvälittäjiin erityisen huolella. Kävimme läpi, tapasimme ja haastattelimme kymmeniä Tampereella ja Pirkanmaalla toimivia isoja ja pienempiä välitystoimistoja, eli taustakartoitimme satoja yksittäisiä kiinteistönvälittäjiä. Tarkastimme, löysimme ja neuvottelimme verkostoomme joukon laadukkaita ja kokeneita yrityksiä ja välittäjiä. Mukaan karsiutui pieniä yrityksiä sekä kaikille tunnettuja brändejä. Varmistimme myös yritysten ammattitaidon ja oikean asenteen kiinteistönvälitystä kohtaan. Houmin verkostoon valikoitui kiinteistönvälittäjiä, joilla on halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, halu kehittää itseään ja yritystään sekä halu olla mukana nykyaikaisessa tavassa tarjota asiakkaille vaihtoehtoja päätöksen teon tueksi. Todella moni Houmin kumppaniksi Tampereelta valikoitunut välittäjä hyödyntää työssään aivan viimeiaikaisinta tekniikkaa, kuten digitaalista asuntokauppaa (DIAS) sekä muita alan uusimpia työkaluja.

Houmi on ystäväsi asunnon myynnissä kaikilla Tampereen ja Pirkanmaan postinumero alueilla. Tunnemme parhaat kiinteistönvälittäjät Tampereella ja kilpailutamme ne puolestasi. Osaamme etsiä välittäjistä ne, jotka saavat asunnostasi parhaan hinnan

Houmi palvelun kautta löydät Tampereen ja Pirkanmaan ammattitaitoisimmat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja helposti. Autamme ja tarjoamme sinulle vaihtoehtoja vertailtavaksi, jolloin voit kilpailuttaa paikkakunnalla toimivat välittäjät. Täyttämällä asuntosi perustiedot kilpailutuslomakkeelle, kartoitamme alueen kiinteistönvälittäjät puolestasi nopeasti, luotettavasti ja veloituksetta. Sinun ei tarvitse enää käyttää aikaasi sopivan välittäjän etsimiseen, sillä teemme työn puolestasi ja annamme sinulle vaihtoehtoja ja tietoa paikkakunnan eri kiinteistönvälittäjistä. Näin pystyt tekemään hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä.

Palveluumme ja korkealaatuiseen kiinteistönvälitykseen tyytyväiset asiakkaat

Voit luottaa palvelumme kautta löytyvien kiinteistönvälittäjien ammattitaitoon ja kokemukseen, sillä olemme arvioineet välittäjät puolestasi ja valinneet verkostoomme osaavimmat. Kiinteistönvälittäjät Tampere ja Pirkanmaan alueella ovat erikoistuneet asuntojen myyntiin kyseisillä alueilla. He tuntevat eri kuntien sekä alueiden hintatasot, markkinat sekä tamperelaisten ostajien vaatimukset.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä Tampereella. Mukaan mahtuu tunnettuja kiinteistönvälitys yrityksiä sekä pienempiä brändejä. Kiinteistönvälittäjät Tampereen seudulla ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Pystyt vertailemaan vaihtoehtoja kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen kiinteistönvälittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta. Kiinteistönvälittäjät lähettävät tarjouksensa ja ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä kilpailutuspyynnön lähettämisestä.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen tarjoamalla laadukkaan ja helppokäyttöisen alustan kiinteistönvälittäjien vertailuun Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät takaavat onnistuneet asuntokaupat. He arvioivat asuntosi arvon ja asettavat sille myyntihinnan. Välittäjä stailaa asuntosi myyntikuntoon ja antaa tarvittaessa vinkkejä pintaremonttiin ennen myyntiä. Näin voit olla varma, että asuntosi myydään parhaaseen hintaan. Palvelumme tavoitteena on taata ripeä ja onnistunut asuntokauppa.

Tampereen asuntomarkkinat syksyllä 2019

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Tampereella 2,27 prosenttia vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat sen sijaan nousivat 2,77 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapinniemi-Käpylä. Tampere oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 5.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Tampereella oli 2744 euroa, kun se oli pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa. Vertailuksi alueen muiden kuntien keskimääräisiä neliöhintoja olivat esim. Kangasalalla 1972 euroa, Virroilla 884 euroa ja Sastamalassa 1402 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamiaan tarjouksia

4. VALINTA

Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä

Ensiaskel asunnon myyntiin Tampereella Houmin avulla!

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:
1. *Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät – teet kyselyn muutamassa minuutissa
2. *Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään
3. *Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä
4. *Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota kiinteistönvälittäjän valintaan – teet järkevän päätöksen

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885