Kiinteistön­­­välitys Tampere ja Pirkanmaa

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Tampere ja Pirkanmaa

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Tampereelta ja Pirkanmaan alueelta!

Pirkanmaa on alueena laaja sisältäen yhteensä 22 kuntaa, etelä-pohjoissuunnassa Urjalasta Virroille ja länsi-itäsuunnassa Sastamalasta Orivedelle. Pirkanmaan itseoikeutettuna keskuksena toimivan vilkkaan kulttuurikaupungin, Tampereen, kieli on leppoisaa kuunneltavaa. Ja leppoisaksihan sitä luonnehditaan hämäläisten tahtia muutenkin. Asunnonvaihtamisen ei tarvitse kuitenkaan tapahtua Hämeessäkään hitaasti, vaan löydät itsellesi Tampereen ja Pirkanmaan alueiden parhaat kiinteistönvälittäjät hetkessä, kun annat meidän Houmissa auttaa ja tuoda vaihtoehtoja vertailtavaksi.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Tampereella 2,27 prosenttia vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat sen sijaan nousivat 2,77 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapinniemi-Käpylä. Tampere oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 5.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Tampereella oli 2744 euroa, kun se oli pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa. Vertailuksi alueen muiden kuntien keskimääräisiä neliöhintoja olivat esim. Kangasalalla 1972 euroa, Virroilla 884 euroa ja Sastamalassa 1402 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Tampereella ja Pirkanmaalla Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat Tampereen kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä Tampereella. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*