Kiinteistön­­­välittäjä Oulu –
Houmi kilpailuttaa välittäjät puolestasi

Tee ilmainen vertailu ja löydä parhaat kiinteistönvälittäjät Oulusta

Vertaa välittäjät

Avullamme löydät välittäjän joka:

  • tuntee alueesi asuntokaupan erinomaisesti.
  • osaa hinnoitella asunnon oikein.
  • markkinoi kohdettasi tehokkaasti.
  • ymmärtää kilpailutilanteen ja antaa parhaan välitystarjouksensa.
  • omaa hyvän palveluasenteen, joka näkyy jo ensimmäisestä arviokäynnistä lähtien.

Miksi kilpailuttaa Oulun kiinteistönvälittäjät?

HINTATIETOISUUS

Selvität kiinteistönvälittäjien hintatason alueellasi vain vertailemalla ja kilpailuttamalla eri toimijoita.

RISKITÖN, VAIVATON JA NOPEA 

Kilpailuttaminen on täysin riskitöntä. Saat tarjoukset selville vaivattomasti ja nopeasti.

ONNISTUNUT ASUNTOKAUPPA

Oikealla välittäjävalinnalla varmistat asuntokaupan onnistumisen. Valitse pätevä välittäjä.

PARHAIDEN VÄLITTÄJIEN VERKOSTO

Olemme selvittäneet eri alueiden tehokkaimmat välittäjät. Vertaa ja valitse paras.

Aloita asunnon myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla kiinteistönvälitys Oulun alueella Houmin avulla! Löydät kauttamme sopivan kiinteistönvälittäjän asuntosi myyntiin. Annamme sinulle vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä Oulussa, jolloin voit tehdä turvallisen valinnan asuntosi myyjästä.

Jos siis olet myymässä tai harkitset asunnon myyntiä, vertaile Houmin kautta tehokkaimmat oululaiset kiinteistönvälittäjät! Vertailun jälkeen sinun on paljon helpompi päättää kuka on paras välittäjä myymään asuntosi.

Autamme vertailemaan parhaat kiinteistönvälittäjät Oulun alueella

Oulu, Pohjois-Suomen pääkaupunki, teknologiakaupunki ja alueen talousveturi. Kaupungin pitkä historia on todistanut, kuinka Oulusta on muodostunut kaupunki, jossa tehdään, yritetään ja saadaan myös aikaan.

Aloittaessamme toimintaa Oulussa, tutustuimme alueen kiinteistönvälitykseen erityisen huolella. Kävimme läpi yhteensä 27 eri kiinteistövälitystoimistoa ja yrittäjää. Tarkastimme, löysimme ja neuvottelimme verkostoomme joukon laadukkaita ja kokeneita yrityksiä. Mukaan karsiutui pieniä yrityksiä sekä tunnettuja brändejä. Varmistimme myös yritysten ammattitaidon ja oikean asenteen kiinteistönvälitystä kohtaan. Houmi verkostoon valikoitui kiinteistönvälittäjiä, joilla on halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, halu kehittää itseään ja yritystään sekä halu olla mukana nykyaikaisessa tavassa tarjota asiakkaille vaihtoehtoja päätöksen teon tueksi. Asunnon myyminen on yksi ihmisen elämän suurimmista yksittäisistä tapahtumista ja haluamme tehdä siitä mahdollisimman helppoa ja turvallista.

Voit lähettää kilpailutuslomakkeen meille heti, kun harkitsen asuntosi myymistä. Tarvitsemme vain asunnon perustiedot sekä tiedon tehdyistä remonteista. Tietojen perusteella kartoitamme parhaat kiinteistönvälittäjät Oulusta, jotka ottavat sinuun yhteyttä jopa 24 tunnin sisällä. Pääset siis vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia nopeasti. Palvelumme ei sitouta sinua mihinkään, vaan voit vertailla kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valita heistä parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Korkealaatuinen kiinteistönvälitys Oulussa

Palvelumme on saanut paljon kiitosta sen helppokäyttöisyydestä, luotettavuudesta sekä kiinteistönvälittäjien nopeasta yhteydenotosta. Haluamme panostaa asiakastyytyväisyyteen tarjoamalla mahdollisimman läpinäkyvän ja kattavan kuvan kodin myyntiin liittyvistä palveluntarjoajista.

Tunnemme Oulun parhaat kiinteistönvälittäjät ja kilpailutamme ne puolestasi. Etsimme kiinteistönvälittäjien verkostosta ne, jotka saavat myytyä asuntosi parhaaseen hintaan. Kaikilla Houmi palveluun kuuluvilla kiinteistönvälittäjillä Oulussa on kokemusta sekä asiantuntijuutta eri asuinalueiden hintatasoista, yleisestä asuntomarkkinatilanteesta ja ostajien vaatimuksista. He tuntevat oululaisten toiveet ja tietävät miten asuntosi saadaan parhaiten myytyä. Kiinteistönvälittäjät tarjoavat laajan palveluvalikoiman aina kodin stailauksesta pintaremontti suosituksiin. Näin he varmistavat, että saat asunnostasi parhaan hinnan.

Tutustu Houmin palveluun ja kilpailuta kiinteistönvälittäjät kauttamme!

Syksyn 2019 asuntomarkkinatilanne Oulussa

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Oulussa 5,40 prosenttia vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 5,34 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Oulun keskusta. Oulu oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 20.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Oulussa oli 2012 euroa, pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamiaan tarjouksia

4. VALINTA

Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä

Ensiaskel asunnon myyntiin Oulussa Houmin avulla!

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:
1. *Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät – teet kyselyn muutamassa minuutissa
2. *Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään
3. *Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä
4. *Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota kiinteistönvälittäjän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885