Kiinteistön­­­välitys Lahti ja Päijät-Häme

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Kiinteistön­­­välitys Lahti ja Päijät-Häme

Jos olet myymässä asuntoasi Lahdesta tai muualta Päijät-Hämeestä, vertaile ensin alueen kiinteistönvälittäjät kauttamme ja valitse sinulle sopivin. Löydät Houmi palvelusta parhaat ja kustannustehokkaimmat kiinteistönvälittäjät Lahden alueelta. 

Ota ensiaskel asuntosi myyntiin tutustumalla Houmi palveluumme ja lähettämällä sivulta löytyvä kilpailutuslomake meille! Ja mikä parasta, Houmi palvelun käyttö on helppoa ja maksutonta! 

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

100 kilometriä nelostietä Helsingistä pohjoiseen ja olet Lahdessa. Käytännössä Lahti kuuluu Helsingin metropolialueeseen ja logistiselta sijainniltaan kaupunki toimii erittäin tärkeänä kulutustavara- ja elintarviketeollisuuden keskeisenä sijaintipaikkana. Kuljetusmatkat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuvat Lahdesta käsin paremmin kuin pääkaupunkiseudulta. Lahti on siis tärkeä napa Etelä-Suomelle. Päijät-Hämeen maakunta käsittää historiallisen Hämeen maakunnan itäosan, yhteensä yhdeksän kuntaa, joista suurin osa sijaitsee upeissa Päijänteen maisemissa.

Palveluumme kuuluvat kiinteistönvälittäjät Lahdessa 

Houmi verkostoomme valikoidut kiinteistönvälittäjät Lahdessa ovat alueensa asiantuntijoita. Heillä on paikallistuntemusta ja tietoa eri alueiden hintatasosta, asuntomarkkinatilanteesta sekä tietenkin ostajien vaatimuksista. Koska kiinteistönvälitys Lahdessa voi olla ajoittain haastavaa, osaavat verkostomme kautta valitsemasi välittäjä stailata asuntosi ja ehdottaa tarvittaessa pienen pintaremontin tekemistä ennen myyntiä. Näin voit olla varma, että asuntosi myydään parhaaseen hintaan. 

Palvelumme auttaa löytämään parhaan kiinteistönvälittäjän myymään juuri sinun kotisi. Houmin kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää välittäjä tai käyttää aikaasi paikkakuntasi kiinteistönvälitysliikkeiden listaamiseen. Tuomme sinulle kattavan määrän valikoituja ja laadukkaita vaihtoehtoja, eikä lahtelaisten kiinteistönvälittäjien vertailun ja kilpailuttaminen voisi olla helpompaa! 

Valitsemalla kiinteistönvälittäjän palvelustamme, teet hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä. Annamme sinulle riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä Lahden alueelta. Olemme käyneet läpi jokaisen kiinteistönvälitysliikkeen ennen niiden hyväksymistä Houmi palveluun. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain alueen parhaat, kokeneimmat ja kilpailukykyisimmät kiinteistönvälittäjät. 

Vertaile ja kilpailuta kiinteistönvälitys Lahden alueella 

Houmin verkostoon kuuluu laaja valikoima erilaisia kiinteistönvälittäjiä Lahdessa. Valikoimaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Sivuilta löytyvän kilpailutuslomakkeen täyttämällä, saat hyvän käsityksen Lahden ja Päijät-Hämeen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta. 

Houmi palvelulla pystyt vertailemaan ja kilpailuttamaan kiinteistönvälittäjät helposti, nopeasti ja veloituksetta. Lähetämme asuntosi tiedot, aikataulutoiveesi sekä muut tiedot Houmiin kuuluville kiinteistönvälitystoimistoille Lahdessa. Ensimmäiset välittäjät lähettävät tarjouksensa jopa 24 tunnin sisällä. Saat vertailla vaihtoehtoja kaikessa rauhassa ja valita välittäjistä sinun tarpeisiisi sopivimman. 

Lahden asuntomarkkina vuonna 2019 

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä Lahdessa 6,69 prosenttia. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 1,88 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Keski-Lahti. Lahti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 26.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Lahdessa oli 1899 euroa, kun se oli pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa. Vertailuksi alueen muiden kuntien keskimääräisiä neliöhintoja olivat esim. Asikkalassa 1201 euroa, Heinolassa 1324 euroa ja Orimattilassa 1159 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Ensiaskel asunnon myyntiin Lahdessa ja Päijät-Hämeessä Houmin avulla! 

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*