Kiinteistön­­­välittäjä Lahti ja Päijät-Häme –
Houmi kilpailuttaa välittäjät puolestasi

Tee ilmainen vertailu ja löydä parhaat kiinteistönvälittäjät Lahdesta

Vertaa välittäjät

Avullamme löydät välittäjän joka:

  • tuntee alueesi asuntokaupan erinomaisesti.
  • osaa hinnoitella asunnon oikein.
  • markkinoi kohdettasi tehokkaasti.
  • ymmärtää kilpailutilanteen ja antaa parhaan välitystarjouksensa.
  • omaa hyvän palveluasenteen, joka näkyy jo ensimmäisestä arviokäynnistä lähtien.

Miksi kilpailuttaa Lahden ja Päijät-Hämeen kiinteistönvälittäjät?

HINTATIETOISUUS

Selvität kiinteistönvälittäjien hintatason alueellasi vain vertailemalla ja kilpailuttamalla eri toimijoita.

RISKITÖN, VAIVATON JA NOPEA 

Kilpailuttaminen on täysin riskitöntä. Saat tarjoukset selville vaivattomasti ja nopeasti.

ONNISTUNUT ASUNTOKAUPPA

Oikealla välittäjävalinnalla varmistat asuntokaupan onnistumisen. Valitse pätevä välittäjä.

PARHAIDEN VÄLITTÄJIEN VERKOSTO

Olemme selvittäneet eri alueiden tehokkaimmat välittäjät. Vertaa ja valitse paras.

Selvitimme Lahden parhaat kiinteistönvälittäjät

100 kilometriä nelostietä Helsingistä pohjoiseen ja olet Lahdessa. Käytännössä Lahti kuuluu Helsingin metropolialueeseen ja logistiselta sijainniltaan kaupunki toimii erittäin tärkeänä kulutustavara- ja elintarviketeollisuuden keskeisenä sijaintipaikkana. Kuljetusmatkat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuvat Lahdesta käsin paremmin kuin pääkaupunkiseudulta. Lahti on siis tärkeä napa Etelä-Suomelle. Päijät-Hämeen maakunta käsittää historiallisen Hämeen maakunnan itäosan, yhteensä yhdeksän kuntaa, joista suurin osa sijaitsee upeissa Päijänteen maisemissa.

Aloittaessamme toimintaa Lahdessa, tutustuimme eri alueiden kiinteistönvälittäjiin huolella. Kävimme läpi, tapasimme ja haastattelimme kymmeniä Lahdessa ja Päijät-Hämeessä toimivia isoja ja pienempiä välitystoimistoja. Eli taustakartoitimme satoja yksittäisiä kiinteistönvälittäjiä. Tarkastimme, löysimme ja neuvottelimme verkostoomme joukon laadukkaita ja kokeneita yrityksiä ja välittäjiä. Mukaan karsiutui pieniä yrityksiä sekä kaikille tunnettuja brändejä. Varmistimme myös yritysten ammattitaidon ja oikean asenteen kiinteistönvälitystä kohtaan. Houmin verkostoon valikoitui kiinteistönvälittäjiä, joilla on halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, halu kehittää itseään ja yritystään sekä halu olla mukana nykyaikaisessa tavassa tarjota asiakkaille vaihtoehtoja päätöksen teon tueksi. Todella moni Houmin kumppaniksi Lahdesta valikoitunut välittäjä hyödyntää työssään aivan viimeiaikaisinta tekniikkaa, kuten digitaalista asuntokauppaa (DIAS) sekä muita alan uusimpia työkaluja.

Houmi verkostoomme valikoidut kiinteistönvälittäjät Lahdessa ovat alueensa asiantuntijoita. Heillä on paikallistuntemusta ja tietoa eri alueiden hintatasosta, asuntomarkkinatilanteesta sekä tietenkin ostajien vaatimuksista. Koska kiinteistönvälitys Lahdessa voi olla ajoittain haastavaa, osaavat verkostomme kautta valitsemasi välittäjä stailata asuntosi ja ehdottaa tarvittaessa pienen pintaremontin tekemistä ennen myyntiä. Näin voit olla varma, että asuntosi myydään parhaaseen hintaan.

Palvelumme auttaa löytämään parhaan kiinteistönvälittäjän myymään juuri sinun kotisi. Houmin kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää välittäjä tai käyttää aikaasi paikkakuntasi kiinteistönvälitysliikkeiden listaamiseen. Tuomme sinulle kattavan määrän valikoituja ja laadukkaita vaihtoehtoja, eikä lahtelaisten kiinteistönvälittäjien vertailun ja kilpailuttaminen voisi olla helpompaa!

Valitsemalla kiinteistönvälittäjän palvelustamme, teet hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä. Annamme sinulle riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä Lahden alueelta. Olemme käyneet läpi jokaisen kiinteistönvälitysliikkeen ennen niiden hyväksymistä Houmi palveluun. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain alueen parhaat, kokeneimmat ja kilpailukykyisimmät kiinteistönvälittäjät.

Vertaile ja kilpailuta kiinteistönvälitys Lahden alueella

Houmin verkostoon kuuluu laaja valikoima erilaisia kiinteistönvälittäjiä Lahdessa. Valikoimaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Sivuilta löytyvän kilpailutuslomakkeen täyttämällä, saat hyvän käsityksen Lahden ja Päijät-Hämeen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Houmi palvelulla pystyt vertailemaan ja kilpailuttamaan kiinteistönvälittäjät helposti, nopeasti ja veloituksetta. Lähetämme asuntosi tiedot, aikataulutoiveesi sekä muut tiedot Houmiin kuuluville kiinteistönvälitystoimistoille Lahdessa. Ensimmäiset välittäjät lähettävät tarjouksensa jopa 24 tunnin sisällä. Saat vertailla vaihtoehtoja kaikessa rauhassa ja valita välittäjistä sinun tarpeisiisi sopivimman.

Lahden asuntomarkkina vuonna 2019

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä Lahdessa 6,69 prosenttia. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 1,88 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Keski-Lahti. Lahti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 26.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Lahdessa oli 1899 euroa, kun se oli pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa. Vertailuksi alueen muiden kuntien keskimääräisiä neliöhintoja olivat esim. Asikkalassa 1201 euroa, Heinolassa 1324 euroa ja Orimattilassa 1159 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamiaan tarjouksia

4. VALINTA

Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä

Ensiaskel asunnon myyntiin Lahdessa ja Päijät-Hämeessä Houmin avulla!

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:
1. *Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät – teet kyselyn muutamassa minuutissa
2. *Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään
3. *Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä
4. *Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota kiinteistönvälittäjän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885