Kiinteistön­­­välitys Lahti ja Päijät-Häme

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Lahti ja Päijät-Häme

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Lahdesta ja Päijät-Hämeen alueelta!

100 kilometriä nelostietä Helsingistä pohjoiseen ja olet Lahdessa. Käytännössä Lahti kuuluu Helsingin metropolialueeseen ja logistiselta sijainniltaan toimii erittäin tärkeänä kulutustavara- ja elintarviketeollisuuden keskeisenä sijaintipaikkana. Kuljetusmatkat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuvat Lahdesta käsin paremmin kuin pääkaupunkiseudulta. Lahti on siis tärkeä napa Etelä-Suomelle.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Lahti on lisäksi Päijät-Hämeen maakuntakeskus. Maakunta käsittää historiallisen Hämeen maakunnan itäosan, yhteensä yhdeksän kuntaa, joista suurin osa sijaitsee upeissa Päijänteen maisemissa.

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä Lahdessa 6,69 prosenttia. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 1,88 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Keski-Lahti. Lahti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 26.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Lahdessa oli 1899 euroa, kun se oli pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa. Vertailuksi alueen muiden kuntien keskimääräisiä neliöhintoja olivat esim. Asikkalassa 1201 euroa, Heinolassa 1324 euroa ja Orimattilassa 1159 euroa.

Jos olet myymässä asuntoasi Lahdesta tai muualta Päijät-Hämeestä, vertaile ensin alueen kiinteistönvälittäjät kauttamme ja valitse sinulle sopivin.

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Lahdessa Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat Lahden kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä Lahdessa. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*