Kiinteistön­­­välitys Helsinki

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Helsinki

Oletko myymässä asuntoasi Helsingissä, mutta et tiedä kenet valitset välittäjäksi?

Helsingin asuntomarkkinat vaihtelevat hyvinkin paljon eri kaupunginosien välillä. Kaupunki kätkee suojiinsa lukuisia erilaisia kerrostaloalueita, niin arvoalueita kuin kaupungin laitamien lähiöitäkin. Kaupungista löytyy myös viehättäviä pientaloalueita eri vuosikymmeniltä. Kaikkia näitä alueita yhdistää erinomaiset palvelut lähietäisyydellä ja kattava julkinen liikenne kaupungin sisällä.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi on ystäväsi asunnon myynnissä kaikilla näillä alueilla. Tunnemme Helsingin parhaat välittäjät ja kilpailutamme ne puolestasi. Osaamme etsiä välittäjistä ne, jotka saavat asunnostasi parhaan hinnan. Verkostossamme on Helsingin kiinteistönvälityksen parhaimmisto. Olemme arvioineet ja keskustelleet satojen välittäjien kanssa ja valinneet osaavimmat verkostoomme.

Verkostossamme on Helsingin kiinteistönvälityksen parhaimmisto. Olemme arvioineet ja keskustelleet satojen välittäjien kanssa ja valinneet osaavimmat verkostoomme.

Mitä kuuluu Helsingin asuntomarkkinaan syksyllä 2019?

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat Helsingissä 0,81 prosenttia vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat sen sijaan nousivat 2,75 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kaivopuisto. Helsinki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 1.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Helsingissä oli 5052, kun se pääkaupunkiseudulla keskimäärin oli 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Koko Helsingissä vanhojen kerrostaloasuntojen kauppamäärät ovat kasvaneet viimeisen viiden vuoden aikana 10,2 prosenttia. Kauppamääriltään vilkkaimmalla Kallio-Siltasaari-Merihaka-alueella kauppamäärät ovat kasvaneet 10,5 prosenttia.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Helsingissä Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat Helsingin kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto Helsingin eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helposki. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Olin kyllä tyytyväinen palveluunne!
Välittäjät olivat nopeasti yhteydessä ja sopiva välittäjä löytyi nopeasti. Valittu välittäjä oli tehokas ja ammattitaitoinen ja sain kilpailukykyisen ostotarjouksen jo ekan näytön jälkeen.

Topias, asunnon myyjä, Helsinki

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*