Kiinteistön­­­välitys Helsinki

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Kiinteistön­­­välitys Helsinki – Houmi

Kilpailutamme kiinteistönvälittäjät puolestasi

Oletko myymässä asuntoasi Helsingissä, mutta et tiedä kenet valitset välittäjäksi? Helsingin asuntomarkkinat vaihtelevat hyvinkin paljon eri kaupunginosien välillä. Kiinteistönvälitys on usein kuitenkin vilkasta, onhan kyseessä pääkaupunkimme. Helsinki kätkee suojiinsa lukuisia erilaisia kerrostaloalueita, niin arvoalueita kuin kaupungin laitamien lähiöitäkin. Kaupungista löytyy myös viehättäviä pientaloalueita eri vuosikymmeniltä. Kaikkia näitä alueita yhdistää erinomaiset palvelut lähietäisyydellä ja kattava julkinen liikenne kaupungin sisällä.

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi on ystäväsi asunnon myynnissä kaikilla näillä alueilla. Tunnemme parhaat kiinteistönvälittäjät Helsingissä ja kilpailutamme ne puolestasi. Osaamme etsiä välittäjistä ne, jotka saavat asunnostasi parhaan hinnan. Asunnon myynti ei voisi olla helpompaa!

Tuomme sinulle mahdollisimman läpinäkyvän kuvan kodin myyntiin liittyvistä palveluntarjoajista. Haluamme tarjota kiinteistönvälittäjien vertailun ja kilpailuttamisen mahdollisimman sujuvasti, nopeasti ja kuluttajille ilmaiseksi. Houmin kautta voit varmuudella löytää ja tilata laadukkaita palveluita asunnon vaihtoon ja myyntiin liittyen. 

Tee ilmainen vertailu ja löydä parhaat kiinteistönvälittäjät Helsingistä

Verkostossamme on Helsingin kiinteistönvälityksen parhaimmisto. Olemme arvioineet ja keskustelleet satojen välittäjien kanssa ja valinneet osaavimmat verkostoomme. Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet juuri helsinkiläisten asuntojen myyntiin. Kiinteistönvälittäjillä on kokemusta ja tietoa Helsingin eri asuinalueiden hintatasoista, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. 

Palvelumme avulla löydät parhaat kiinteistönvälittäjät asuntosi myyntiin. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa välittäjän etsimiseen, sillä teemme vertailun ja kilpailuttamisen puolestasi helposti, nopeasti ja veloituksetta. Saat vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä Helsingissä ja voit tehdä turvallisen valinnan asuntosi myyjästä.  

Löydät kilpailutuslomakkeen sivun alapuolelta! Kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä jopa 24 tunnin sisällä ja lähettävät tarjouksensa. 

Korkealaatuinen kiinteistönvälitys ja tyytyväiset asiakkaat

Kiinteistönvälitys sujuu mutkattomasti, kun valitset asuntosi myyntiin ammattitaitoisen ja kokeneen välittäjän. Löydät kauttamme itsellesi sopivimman kiinteistönvälittäjän. Välittäjät ovat paikallisia, joten he tuntevat Helsingin eri alueet ja markkinat. He tietävät mitä helsinkiläiset etsivät ja mihin potentiaaliset asunnonostajat kiinnittävät huomiota. Kiinteistönvälittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä. Näin he varmistavat, että saat asunnostasi markkinoiden parhaan hinnan. 

Takaamme, että verkostoomme kuuluvat yritykset hoitavat kiinteistönvälityksen ammattitaitoisesti, joustavasti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Välittäjä arvioi asuntosi arvon ja asettaa sille yhdessä sovitun myyntihinnan. Kiinteistönvälittäjä kertoo sinulle, miten asuntoasi kannattaa markkinoida Helsingissä ja miten se saadaan parhaiten myytyä. 

Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä Houmin tarjoamaan palveluun. Olemme saaneet kiitosta palvelun käytön helppoudesta, luotettavuudesta ja kiinteistönvälittäjien nopeasta yhteydenotosta. Välittäjien antamien tarjousten vertaileminen ja kilpailuttaminen on asiakkaille yksinkertaista. 

Palvelumme avulla kiinteistönvälitys saadaan käyntiin ripeästi ja onnistunut asuntokauppa takaa asiakastyytyväisyyden. Aloita siis asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla kiinteistönvälitys Helsingissä Houmin avulla! Ota yhteyttä tai täytä kilpailutuslomake! 

Asuntomarkkinat ja kiinteistönvälitys Helsingissä syksyllä 2019 

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat Helsingissä 0,81 prosenttia vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat sen sijaan nousivat 2,75 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kaivopuisto. Helsinki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 1.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Helsingissä oli 5052, kun se pääkaupunkiseudulla keskimäärin oli 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Koko Helsingissä vanhojen kerrostaloasuntojen kauppamäärät ovat kasvaneet viimeisen viiden vuoden aikana 10,2 prosenttia. Kauppamääriltään vilkkaimmalla Kallio-Siltasaari-Merihaka-alueella kauppamäärät ovat kasvaneet 10,5 prosenttia.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Olin kyllä tyytyväinen palveluunne!
Välittäjät olivat nopeasti yhteydessä ja sopiva välittäjä löytyi nopeasti. Valittu välittäjä oli tehokas ja ammattitaitoinen ja sain kilpailukykyisen ostotarjouksen jo ekan näytön jälkeen.

Topias, asunnon myyjä, Helsinki

Pidin palvelua hyvänä. Haastattelin kolmea välittäjää, joiden nimet olin saanut Houmilta. Kaikki kolme välittäjää olivat hyviä. Vaikean valinnan jälkeen valitsin välittäjän, jota pidin sopivana asuntoni myyntiä varten.

Taina, asunnon myyjä, Katajanokka, Helsinki

Ensiaskel asunnon myyntiin Helsingissä Houmin avulla! 

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*