Kiinteistön­­­välittäjä Hämeenlinna ja Kanta-Häme –
Houmi kilpailuttaa välittäjät puolestasi

Tee ilmainen vertailu ja löydä parhaat kiinteistönvälittäjät Hämeenlinnasta

Vertaa välittäjät

Avullamme löydät välittäjän joka:

  • tuntee alueesi asuntokaupan erinomaisesti.
  • osaa hinnoitella asunnon oikein.
  • markkinoi kohdettasi tehokkaasti.
  • ymmärtää kilpailutilanteen ja antaa parhaan välitystarjouksensa.
  • omaa hyvän palveluasenteen, joka näkyy jo ensimmäisestä arviokäynnistä lähtien.

Miksi kilpailuttaa Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen kiinteistönvälittäjät?

HINTATIETOISUUS

Selvität kiinteistönvälittäjien hintatason alueellasi vain vertailemalla ja kilpailuttamalla eri toimijoita.

RISKITÖN, VAIVATON JA NOPEA 

Kilpailuttaminen on täysin riskitöntä. Saat tarjoukset selville vaivattomasti ja nopeasti.

ONNISTUNUT ASUNTOKAUPPA

Oikealla välittäjävalinnalla varmistat asuntokaupan onnistumisen. Valitse pätevä välittäjä.

PARHAIDEN VÄLITTÄJIEN VERKOSTO

Olemme selvittäneet eri alueiden tehokkaimmat välittäjät. Vertaa ja valitse paras.

Selvitimme Hämeenlinnan parhaat kiinteistönvälittäjät

Hämeenlinnaa kuvastaa kaupungin monipuolisuus. Hämeenlinnassa yhdistyvät kaupungin kattavat palvelut ja luonnon vehreys sekä upea vesistö! Kaupunki ja maaseutu sulautuvat toisiinsa luoden rauhallisen ja idyllisen asuinpaikan niin nuorille lapsiperheille kuin varttuneimmille pariskunnille. Hämeenlinnan sijainti on ideaalinen, vain tunnin ajomatka Helsinkiin ja vajaan tunnin ajomatka Tampereelle. Kaupungissa itsessäänkin riittää paljon nähtävää ja koettavaa, niin paikkakuntalaisille kuin lukuisille turistijoukoille ympäri maailman.

Aloittaessamme toimintaa Hämeenlinnassa, tutustuimme alueen kiinteistönvälittäjiin erityisen huolella. Kävimme läpi, tapasimme ja haastattelimme kymmeniä Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeessä toimivia isoja ja pienempiä välitystoimistoja, eli taustakartoitimme satoja yksittäisiä kiinteistönvälittäjiä. Tarkastimme, löysimme ja neuvottelimme verkostoomme joukon laadukkaita ja kokeneita yrityksiä ja välittäjiä. Mukaan karsiutui pieniä yrityksiä sekä kaikille tunnettuja brändejä. Varmistimme myös yritysten ammattitaidon ja oikean asenteen kiinteistönvälitystä kohtaan. Houmin verkostoon valikoitui kiinteistönvälittäjiä, joilla on halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, halu kehittää itseään ja yritystään sekä halu olla mukana nykyaikaisessa tavassa tarjota asiakkaille vaihtoehtoja päätöksen teon tueksi. Todella moni Houmin kumppaniksi Hämeenlinnasta valikoitunut välittäjä hyödyntää työssään aivan viimeiaikaisinta tekniikkaa, kuten digitaalista asuntokauppaa (DIAS) sekä muita alan uusimpia työkaluja.

Houmin kautta pystyt vertailemaan ja kilpailuttamaan hämeenlinnalaiset kiinteistönvälittäjät nopeasti, helposti ja veloituksetta. Lähettämällä asuntosi tiedot, aikataulutoiveesi sekä muut tiedot meille sivuilta löytyvän kilpailutuslomakkeen kautta, saat ensimmäiset yhteydenotot Houmiin kuuluvilta kiinteistönvälittäjiltä jo 24 tunnin sisällä. Voit vertailla vaihtoehtoja ja tarjouksia kaikessa rauhassa ja valita välittäjistä sinun tarpeisiisi sopivimman.

Houmi palvelun käyttö ei voisi olla helpompaa! Sinun ei tarvitse käyttää enää aikaasi kiinteistönvälittäjien etsimiseen ja listaamiseen, sillä tarjoamme sinulle vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä Hämeenlinnan alueelta ja voit tehdä turvallisen valinnan asuntosi myyjästä.

Ensimmäinen askel kiinteistönvälitykseen Hämeenlinnan alueella

Suosittelemme ottamaan yhteyttä paikkakuntasi kiinteistönvälittäjiin heti, kun harkitset asunnon myyntiä tai vaihtoa. Saat kauttamme tietoa kiinteistönvälittäjistä Hämeenlinnassa, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta. Olemme valinneet verkostoomme vain alueen parhaat ja kilpailukykyisimmät kiinteistönvälittäjät. Mukaan mahtuu pieniä yrityksiä sekä tunnettuja kiinteistönvälitysliikkeitä.

Hämeenlinnan lisäksi Kanta-Hämeen toiminta-alueeseemme kuuluvat maakunnan 10 muuta kuntaa ja kaupunkia; Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä. Nämä tarjoavat alueelle Hämeenlinnan lisäksi toinen toistaan luonnonläheisempiä maaseutukuntia ja pienempiä kaupunkeja. Alueen lukuisat järvet ovat houkutelleet Kanta-Hämeeseen myös laajan vapaa-ajan asuntojen keskittymän.

Koska olemme tehneet taustatutkimuksen jokaiselle verkostoomme valitulle yrityksille, pystymme takaamaan, että Houmi verkostoon kuuluvat yritykset hoitavat kiinteistönvälityksen ammattitaitoisesti, joustavasti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Valitsemasi välittäjä arvioi asuntosi arvon ja kertoo miten asuntoasi kannattaa markkinoida Hämeenlinnassa tai Kanta-Hämeen alueella. Tavoitteena on myydä asuntosi parhaaseen hintaan.

Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta Houmi palvelun helppokäyttöisyydestä, luotettavuudesta sekä kiinteistönvälittäjien nopeasta yhteydenotosta. Kiinteistönvälittäjien antamien tarjousten vertaileminen ja kilpailuttaminen on yksinkertaista ja asiakas voi luottaa siihen, että saa kauttamme ammattitaitoisen välittäjän asuntonsa myyntiin.

Minkälainen on Hämeenlinnan asuntomarkkina tällä hetkellä?

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Hämeenlinnassa 2,80 prosenttia vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 0,16 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Sairio. Hämeenlinna oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 42.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Hämeenlinnassa oli 1833 euroa, pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamiaan tarjouksia

4. VALINTA

Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä

Asunnon myyntiin Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeessä Houmin avulla!

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:
1. *Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät – teet kyselyn muutamassa minuutissa
2. *Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään
3. *Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä
4. *Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota kiinteistönvälittäjän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885