Kiinteistön­­­välitys Hämeenlinna ja Kanta-Häme

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Kiinteistön­­­välitys Hämeenlinna ja Kanta-Häme

Mikäli olet myymässä tai vaihtamassa asuntoa Hämeenlinnan alueella, kilpailuta Houmin kautta kiinteistönvälittäjät Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeessä. Vertaile ja valitse paras myyjä asunnollesi! 

Hämeenlinnaa kuvastaa kaupungin monipuolisuus. Hämeenlinnassa yhdistyvät kaupungin kattavat palvelut ja luonnon vehreys sekä upea vesistö! Kaupunki ja maaseutu sulautuvat toisiinsa luoden rauhallisen ja idyllisen asuinpaikan niin nuorille lapsiperheille kuin varttuneimmille pariskunnille. Hämeenlinnan sijainti on ideaalinen, vain tunnin ajomatka Helsinkiin ja vajaan tunnin ajomatka Tampereelle. Kaupungissa itsessäänkin riittää paljon nähtävää ja koettavaa, niin paikkakuntalaisille kuin lukuisille turistijoukoille ympäri maailman.

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Hämeenlinnasta ja Kanta-Hämeen alueelta Houmi palvelun avulla!

Kiinteistönvälitys Hämeenlinna, Kanta-Häme

Kilpailuta kiinteistönvälittäjät Hämeenlinnassa veloituksetta

Houmin kautta pystyt vertailemaan ja kilpailuttamaan hämeenlinnalaiset kiinteistönvälittäjät nopeasti, helposti ja veloituksetta. Lähettämällä asuntosi tiedot, aikataulutoiveesi sekä muut tiedot meille sivuilta löytyvän kilpailutuslomakkeen kautta, saat ensimmäiset yhteydenotot Houmiin kuuluvilta kiinteistönvälittäjiltä jo 24 tunnin sisällä. Voit vertailla vaihtoehtoja ja tarjouksia kaikessa rauhassa ja valita välittäjistä sinun tarpeisiisi sopivimman. 

Houmi palvelun käyttö ei voisi olla helpompaa! Sinun ei tarvitse käyttää enää aikaasi kiinteistönvälittäjien etsimiseen ja listaamiseen, sillä tarjoamme sinulle vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä Hämeenlinnan alueelta ja voit tehdä turvallisen valinnan asuntosi myyjästä.  

Ensimmäinen askel kiinteistönvälitykseen Hämeenlinnan alueella

Suosittelemme ottamaan yhteyttä paikkakuntasi kiinteistönvälittäjiin heti, kun harkitset asunnon myyntiä tai vaihtoa. Saat kauttamme tietoa kiinteistönvälittäjistä Hämeenlinnassa, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta. Olemme valinneet verkostoomme vain alueen parhaat ja kilpailukykyisimmät kiinteistönvälittäjät. Mukaan mahtuu pieniä yrityksiä sekä tunnettuja kiinteistönvälitysliikkeitä. 

Hämeenlinnan lisäksi Kanta-Hämeen toiminta-alueeseemme kuuluvat maakunnan 10 muuta kuntaa ja kaupunkia; Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä. Nämä tarjoavat alueelle Hämeenlinnan lisäksi toinen toistaan luonnonläheisempiä maaseutukuntia ja pienempiä kaupunkeja. Alueen lukuisat järvet ovat houkutelleet Kanta-Hämeeseen myös laajan vapaa-ajan asuntojen keskittymän.

Koska olemme tehneet taustatutkimuksen jokaiselle verkostoomme valitulle yrityksille, pystymme takaamaan, että Houmi verkostoon kuuluvat yritykset hoitavat kiinteistönvälityksen ammattitaitoisesti, joustavasti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Valitsemasi välittäjä arvioi asuntosi arvon ja kertoo miten asuntoasi kannattaa markkinoida Hämeenlinnassa tai Kanta-Hämeen alueella. Tavoitteena on myydä asuntosi parhaaseen hintaan. 

Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta Houmi palvelun helppokäyttöisyydestä, luotettavuudesta sekä kiinteistönvälittäjien nopeasta yhteydenotosta. Kiinteistönvälittäjien antamien tarjousten vertaileminen ja kilpailuttaminen on yksinkertaista ja asiakas voi luottaa siihen, että saa kauttamme ammattitaitoisen välittäjän asuntonsa myyntiin. 

Minkälainen on Hämeenlinnan asuntomarkkina tällä hetkellä?

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Hämeenlinnassa 2,80 prosenttia vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 0,16 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Sairio. Hämeenlinna oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 42.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Hämeenlinnassa oli 1833 euroa, pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Asunnon myyntiin Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeessä Houmin avulla! 

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla paikkakuntasi kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*