Kiinteistön­­­välitys Hämeenlinna ja Kanta-Häme

Houmi Kiinteistönvälitys Helsinki, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Hämeenlinna ja Kanta-Häme

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Hämeenlinnasta ja Kanta-Hämeen alueelta!

“Hämeenlinna on kaupunki, jossa luonto, vehreys ja vesi ovat kaikkialla läsnä. Meillä sinun ei tarvitse valita kaupungin palveluiden tai maaseudun rauhan väliltä – voit ottaa molemmat.” Näin kutsuu www.visithameenlinna.fi sivusto muuttamaan Hämeenlinnaan.

Hämeenlinnan sijainti Ruuhka-Suomessa on ideaalinen, tunnin ajomatka Helsinkiin ja vajaan tunnin ajomatka Tampereelle. Kaupungissa itsessäänkin riittää paljon nähtävää ja koettavaa, niin paikkakuntalaisille kuin lukuisille turistijoukoille ympäri maailman.

Kiinteistönvälitys Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hämeenlinnan, Kanta-Hämeen maakuntakeskuksen, lisäksi toiminta-alueeseemme kuuluvat maakunnan 10 muuta kuntaa ja kaupunkia; Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä. Nämä tarjoavat alueelle Hämeenlinnan lisäksi toinen toistaan luonnonläheisempiä maaseutukuntia ja pienempiä kaupunkeja. Alueen lukuisat järvet ovat houkutelleet Kanta-Hämeeseen myös laajan vapaa-ajan asuntojen keskittymän.

Jos olet muuttamassa alueelta pois tai olet vaihtamassa asuntoa siellä uuteen, kilpailuta Houmin kautta Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen kiinteistönvälittäjät. Vertaile ja valitse paras myyjä asunnollesi.

Minkälainen on Hämeenlinnan asuntomarkkina tällä hetkellä?

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Hämeenlinnassa 2,80 prosenttia vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 0,16 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Sainio. Hämeenlinna oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 42.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta Hämeenlinnassa oli 1833 euroa, pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista.

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeessä Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon kuuluvat Hämeenlinnan ja lähialueen kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto Hämeenlinnan eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä Kanta-Hämeessä. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*