Kiinteistön­­­välittäjä Espoo –
Houmi kilpailuttaa välittäjät puolestasi

Tee ilmainen vertailu ja kilpailutus ja löydä parhaat kiinteistönvälittäjät Espoosta

Sain Houmin kautta näppärästi tarjoukset useammalta välittäjältä, joista kaikki olivat vielä erittäin hyviä meidän tarpeisiimme. Tarjousten hinnat olivat myös parempia kuin mitä saimme itse suoraan välittäjiltä.

Oskari, Asunnon myyjä, Espoo

Täytä tämä lomake ja esittelemme asunnollesi parhaat välittäjät 24h sisällä.

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi

Avullamme löydät välittäjän joka:

  • tuntee alueesi asuntokaupan erinomaisesti.
  • osaa hinnoitella asunnon oikein.
  • markkinoi kohdettasi tehokkaasti.
  • ymmärtää kilpailutilanteen ja antaa parhaan välitystarjouksensa.
  • omaa hyvän palveluasenteen, joka näkyy jo ensimmäisestä arviokäynnistä lähtien.

Miksi kilpailuttaa Espoon kiinteistönvälittäjät?

HINTATIETOISUUS

Selvität kiinteistönvälittäjien hintatason alueellasi vain vertailemalla ja kilpailuttamalla eri toimijoita.

RISKITÖN, VAIVATON JA NOPEA 

Kilpailuttaminen on täysin riskitöntä. Saat tarjoukset selville vaivattomasti ja nopeasti.

ONNISTUNUT ASUNTOKAUPPA

Oikealla välittäjävalinnalla varmistat asuntokaupan onnistumisen. Valitse pätevä välittäjä.

PARHAIDEN VÄLITTÄJIEN VERKOSTO

Olemme selvittäneet eri alueiden tehokkaimmat välittäjät. Vertaa ja valitse paras.

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä avullamme Espoosta.

Espoo, tuo ihana idylli Helsingin vieressä. Paikkakunta tarjoaa sopivia asuntoja heille, jotka etsivät lisää asumisneliöitä tai haaveilevat omasta pihasta. Alueelta löytyy laajat ja kattavat palvelut sekä nykyään myös metro. Vaikka Espoo on kasvanut viime vuosina koko ajan isommaksi ja täydemmäksi, löytyy sieltä mahtavia asuinalueita ja henkeäsalpaavaa luontoa.

Haaveiletko sinä isommasta asunnosta tai oletko myymässä asuntoa Espoossa? Näissä tapauksissa, sinun kannattaa tarkastaa Houmin kiinteistönvälityskumppanit. Houmin kautta vertailet Espoon kiinteistönvälittäjät kätevästi ja laitat heidät kilpailemaan huomiostasi. Olemme valikoineet verkostoomme parhaat kiinteistönvälittäjä, jotka auttavat sinua kaikkeen mikä liittyy asunnon myyntiin ja ostoon. Kilpailutamme välittäjät puolestasi helposti ja vaivattomasti.

Ota meihin yhteyttä tai täytä sivuiltamme löytyvä kilpailutuslomake, kun kaipaat luotettavaa ja joustavaa kiinteistönvälitystä Espoosta! Kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä jo 24 tunnin sisällä ja voit vertailla tarjouksia kaikessa rauhassa.

Selvitimme parhaat kiinteistönvälittäjät Espoon alueella

Aloittaessamme toimintaa Espoossa, tutustuimme alueen kiinteistönvälittäjiin erityisen huolella. Kävimme läpi kaikki alueella toimivat isot ja pienemmät välitystoimistot, eli taustakartoitimme kymmeniä eri palveluntarjoajia. Tarkastimme, löysimme ja neuvottelimme verkostoomme joukon laadukkaita ja kokeneita yrityksiä. Mukaan karsiutui pieniä yrityksiä sekä kaikille tunnettuja brändejä. Varmistimme myös yritysten ammattitaidon ja oikean asenteen kiinteistönvälitystä kohtaan. Houmin verkostoon valikoitui kiinteistönvälittäjiä, joilla on halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, halu kehittää itseään ja yritystään sekä halu olla mukana nykyaikaisessa tavassa tarjota asiakkaille vaihtoehtoja päätöksen teon tueksi. Todella moni Houmin kumppaniksi Espoosta valikoitunut välittäjä hyödyntää työssään aivan viimeiaikaisinta tekniikkaa, kuten digitaalista asuntokauppaa (DIAS) sekä muita alan uusimpia työkaluja.

Tarjoamme Espoon alueen kiinteistönvälittäjien vertailun ja kilpailuttamisen sujuvasti, nopeasti ja kuluttajille ilmaiseksi. Houmi palvelumme kautta voit varmuudella löytää ja tilata laadukkaita palveluita asunnon myyntiin ja vaihtoon liittyen. Tuomme sinulle vaihtoehtoja vertailtavaksi, joiden perustella voit kilpailuttaa Espoossa toimivat kiinteistönvälittäjät.

Sinun ei tarvitse enää käyttää aikaasi ottamalla yhteyttä paikkakunnan eri välittäjiin, sillä he ottavat yhteyttä suoraan sinuun. Palvelumme kautta pystyt tekemään turvallisen ja sopivan valinnan asuntosi myyjästä.

Lähetä meille asuntosi tiedot ja toiveesi kilpailutuslomakkeella, niin etsimme sinulle paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät vertailtavaksi!

Luotettava kiinteistönvälitys Espoon alueella

Haluamme tuoda mahdollisimman läpinäkyvän kuvan kodin myyntiin liittyvistä palveluntarjoajista. Siksi olemme panostaneet asiantuntevien kiinteistönvälittäjien valintaan. Verkostomme on laaja ja mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota espoolaisista kiinteistönvälittäjistä. Pääset vertailemaan vaihtoehtoja kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen kiinteistönvälittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät Espoosta ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjät antavat tietoa Espoon eri alueiden hintatasoista, asuntojen myyntiajoista ja espoolaisten ostajien vaatimuksista. Välittäjät stailaavat asuntosi tarvittaessa myyntikuntoon tai antavat vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä, jotta asuntosi saadaan myytyä parhaaseen hintaan.

Espoon asuntomarkkinat syksyllä 2019

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Espoossa 2,29 prosenttia vuonna 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 2,06 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Otsolahti. Espoo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 2.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Espoo oli 3614 euroa, pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamiaan tarjouksia

4. VALINTA

Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä

Ensiaskeleesi asunnon myyntiin Espoossa Houmin avulla!

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla Espoon kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:
1. *Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät – teet kyselyn muutamassa minuutissa
2. *Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään
3. *Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä
4. *Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota kiinteistönvälittäjän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885