Kiinteistönvälitys Espoo

Houmi Kiinteistönvälitys Espoo, vaakuna

Houmi – Kiinteistön­­­välitys Espoo

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Espoosta!

Espoo, tuo ihana idylli Helsingin vieressä. Usein kuulee, että Espoosta haetaan lisää asumisneliöitä ja omaa pihaa. Ja näitähän kaupunki toki myös tarjoaa. Lisäksi Espoo tarjoaa nykyään metron. Mahtava lisä alueen jo ennestään laajaan palveluvalikoimaan.

Vaikka Espoo on kasvanut viime vuosina koko ajan isommaksi ja täydemmäksi, löytyy sieltä mahtavia asuinalueita ja henkeäsalpaavaa luontoa. Haaveiletko sinä isommasta asunnosta Espoossa?

Houmi Kiinteistönvälitys Espoo, vaakuna

Jos olet myymässä asuntoasi Espoosta tai etsit alueelta isompaa, kannattaa tarkastaa Houmin kiinteistönvälityskumppanit. Houmin kautta vertailet Espoon kiinteistönvälittäjät kätevästi ja laitat heidät kisaamaan sinun huomiosta.

Kun kaipaat luotettavaa ja joustavaa kiinteistönvälitystä Espoosta, ota meihin yhteyttä! Testaa alueen kiinteistönvälittäjien osaaminen tekemällä kysely asuntosi myynnistä täyttämällä tältä sivulta löytyvä nettilomake. Saat yhteydenottoja jo 24 tunnin sisällä Espoon parhailta kiinteistönvälittäjiltä.

Espoon asuntomarkkina syksyllä 2019

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Espoossa 2,29 prosenttia vuonna 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 2,06 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Otsolahti. Espoo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 2.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Espoo oli 3614 euroa, pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista

Miksi kilpailuttaa kiinteistönvälitys Espoossa Houmin avulla?

Paikallisuus on valttia myös kiinteistönvälityksessä. Houmin verkostoon Espoossa kuuluvat kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjillä on hyvä tieto Espoon eri alueiden hintatasosta, asuntojen myyntiajoista ja ostajien vaatimuksista. Välittäjät osaavat stailata asuntosi myyntikuntoon tai tarvittaessa antaa vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä.

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras välittäjä myymään juuri sinun kotisi Espoossa. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia välittäjiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja välittäjien listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri kiinteistönvälittäjistä.

Houmilla on laaja verkosto erilaisia kiinteistönvälittäjiä Espoossa. Mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Vertaile vaihtoehdot kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen välittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Sain Houmin kautta näppärästi tarjoukset useammalta välittäjältä, joista kaikki olivat vielä erittäin hyviä meidän tarpeisiimme. Tarjousten hinnat olivat myös parempia kuin mitä saimme itse suoraan välittäjiltä.

Oskari, Asunnon myyjä, Espoo

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*