Houmi Kiinteistönvälitys Espoo, vaakuna

Kiinteistön­­­välittäjä Espoo – Houmi kilpailuttaa välittäjät puolestasi 

Tervetuloa löytämään paras kiinteistönvälittäjä Espoosta! Espoo, tuo ihana idylli Helsingin vieressä. Paikkakunta tarjoaa sopivia asuntoja heille, jotka etsivät lisää asumisneliöitä tai haaveilevat omasta pihasta. Alueelta löytyy laajat ja kattavat palvelut sekä nykyään myös metro. Vaikka Espoo on kasvanut viime vuosina koko ajan isommaksi ja täydemmäksi, löytyy sieltä mahtavia asuinalueita ja henkeäsalpaavaa luontoa.

Houmi Kiinteistönvälitys Espoo, vaakuna

Haaveiletko sinä isommasta asunnosta tai oletko myymässä asuntoa Espoossa? Näissä tapauksissa, sinun kannattaa tarkastaa Houmin kiinteistönvälityskumppanit. Houmin kautta vertailet Espoon kiinteistönvälittäjät kätevästi ja laitat heidät kilpailemaan huomiostasi. Olemme valikoineet verkostoomme parhaat kiinteistönvälittäjä, jotka auttavat sinua kaikkeen mikä liittyy asunnon myyntiin ja ostoon. Kilpailutamme välittäjät puolestasi helposti ja vaivattomasti.

Ota meihin yhteyttä tai täytä sivuiltamme löytyvä kilpailutuslomake, kun kaipaat luotettavaa ja joustavaa kiinteistönvälitystä Espoosta! Kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä jo 24 tunnin sisällä ja voit vertailla tarjouksia kaikessa rauhassa.

Helpoin tapa vertailla kiinteistönvälittäjät Espoossa

Tarjoamme kiinteistönvälittäjien vertailun ja kilpailuttamisen sujuvasti, nopeasti ja kuluttajille ilmaiseksi. Houmi palvelumme kautta voit varmuudella löytää ja tilata laadukkaita palveluita asunnon myyntiin ja vaihtoon liittyen. Tuomme sinulle vaihtoehtoja vertailtavaksi, joiden perustella voit kilpailuttaa Espoossa toimivat kiinteistönvälittäjät. 

Olemme kartoittaneet alueen kiinteistönvälittäjät puolestasi, jolloin voit olla varma, että saat parhaat tarjoukset luotettavilta ja ammattitaitoisilta välittäjiltä. Sinun ei tarvitse enää käyttää aikaasi ottamalla yhteyttä paikkakunnan eri välittäjiin, sillä he ottavat yhteyttä suoraan sinuun. Palvelumme kautta pystyt tekemään turvallisen ja sopivan valinnan asuntosi myyjästä. 

Lähetä meille asuntosi tiedot ja toiveesi kilpailutuslomakkeella, niin etsimme sinulle paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät vertailtavaksi! 

Luotettava kiinteistönvälitys Espoon alueella

Haluamme tuoda mahdollisimman läpinäkyvän kuvan kodin myyntiin liittyvistä palveluntarjoajista. Siksi olemme panostaneet asiantuntevien kiinteistönvälittäjien valintaan. Verkostomme on laaja ja mukaan mahtuu pienempiä yrityksiä ja tunnetumpia brändejä. Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan asuntosi myyjästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota espoolaisista kiinteistönvälittäjistä. Pääset vertailemaan vaihtoehtoja kauttamme ja saat hyvän käsityksen alueen kiinteistönvälittäjistä, heidän palveluiden sisällöstä sekä hintatasosta.

Houmin verkostoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät Espoosta ovat erikoistuneet paikallisesti oman alueensa asuntojen myyntiin. Välittäjät antavat tietoa Espoon eri alueiden hintatasoista, asuntojen myyntiajoista ja espoolaisten ostajien vaatimuksista. Välittäjät stailaavat asuntosi tarvittaessa myyntikuntoon tai antavat vinkkejä pienen pintaremontin tekemiselle ennen myyntiä, jotta asuntosi saadaan myytyä parhaaseen hintaan.

Espoon asuntomarkkinat syksyllä 2019

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat Espoossa 2,29 prosenttia vuonna 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 2,06 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Otsolahti. Espoo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 2.

Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Espoo oli 3614 euroa, pääkaupunkiseudulla 4365 euroa ja muualla Suomessa 1962 euroa.

Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista

Sain Houmin kautta näppärästi tarjoukset useammalta välittäjältä, joista kaikki olivat vielä erittäin hyviä meidän tarpeisiimme. Tarjousten hinnat olivat myös parempia kuin mitä saimme itse suoraan välittäjiltä.

Oskari, Asunnon myyjä, Espoo

Ensiaskeleesi asunnon myyntiin Espoossa Houmin avulla! 

Aloita asuntosi myynti vertailemalla ja kilpailuttamalla Espoon kiinteistönvälittäjät. Verkostoomme valikoidut välittäjät lähettävät tarjouksensa suoraan sinulle, jolloin sinun tarvitsee valita joukosta vain sopivin.

Näin Houmi- kilpailutus toimii:

Täytä lomake

→ Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen asunnon perustiedot

Houmin taustatyö

→ Kartoitamme alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista

Vertailu ja kilpailutus

→ Valikoidut kiinteistönvälittäjät ottavat sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset vertailemaan ja kilpailuttamaan välittäjiä ja heidän antamia tarjouksia.

Valinta

→ Vertailet kiinteistönvälittäjiä rauhassa ja valitset parhaimman hoitamaan asuntosi myyntiä.

Houmi Oy:n -palveluiden käyttöehdot ja tietosuoja

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Asuntotyyppi*

Rakennusvuosi*

Kerroksia*

Huoneluku*

Asuinpinta-ala*

Varustelu
SaunaHissiParveke

Tehdyt remontit
JulkisivuPutkiremonttiKatto

Lisätietoja asunnosta tai myyntitarpeesta

Valokuvat (ei pakollinen)

Olohuone

Keittiö

WC

Makuuhuone

Suihku

Aikataulu (olen myymässä asuntoani)*

Heti3kk sisällä6kk sisällä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Kampanjakoodi