Mukaan Houmiin, kiinteistönvälittäjien
merkittävimpään vertailupalveluun?

Uskotko olevasi alueesi tähtivälittäjä ja oletko valmis todistamaan sen? Haluatko uusia
asiakkaita ja lisää näkyvyyttä? Houmin Välittäjävertailussa parhaat erottuvat.

Välittäjävertailu

Kiinteistönvälitys on suosittelubisnestä. Houmi tuo hyvien välittäjien saamat arvostelut ja suositukset näkyville uudessa vertailupalvelussaan.

Houmin kautta kiinteistönvälittäjillä on mahdollisuus saada uusia asiakkaita kahdella eri tavalla: asiakassuosituksiin perustuvassa välittäjävertailupalvelussa sekä Houmin järjestämässä kiinteistönvälittäjien kilpailutuspalvelussa. Kilpailutuksissa asiakas valitsee tyypillisesti kolme välittäjää, joilta haluaa tarjouksen.

Houmissa haluamme luoda pitkäaikaisia ja luotettavia kumppanuussuhteita, joissa molemmat osapuolet saavat lisäarvoa liiketoimintaansa. Valitsemme kumppaniverkostoomme alueittain vain mielestämme parhaat välitystoimistot ja välittäjät. Meille on tärkeää, että Houmin kumppanit palvelevat asiakkaitaan ammattitaidolla, laadulla ja asiakaslähtöisellä hinnalla.

Tutustu palveluun

Miten mukaan?

Hakemalla mukaan Houmin palveluun varmistat itsellesi Houmin tuoman näkyvyyden internetin tärkeimmissä kanavissa.
Kun hakemus on hyväksytty pääset luomaan itsellesi näyttävän profiilin ja voit heti aloittaa suositusten ja asiakaspalautteiden keräämisen. Hyvin tehdyllä profiililla erotut alueellasi ja herätät asiakkaiden kiinnostuksen. Profiilissa kannattaa panostaa hyvään kuvaan ja laadukkaaseen esittelytekstiin.

Kun otat yhteyttä saat luettavaksi ja hyväksyttäväksi palvelumme käyttö- ja sopimusehdot. Pääset myös valitsemaan sinulle sopivan palkkiomallin. Tule mukaan ja menestytään yhdessä.

Hae kumppaniksi

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

Matti Hartikainen

+358 50 516 5885

Mikko Meritie

+358 45 651 8593