KEITTIÖREMONTTI HELSINKI, ESPOO, VANTAA, TAMPERE JA TURKU

Oletko suunnittelemassa remonttia ja etsit sille tekijää? Kun päätös remontista on tehty ja budjetti päätetty, on edessä pohdinta, mistä löytyisi hyvä ja luotettava tekijä remontille.

Urakoitsijavertailu

Usein sanotaan, että keittiö on kodin sydän. Sanonta pitää paikkansa, jos keittiö on viihtyisä ja käytännöllinen. Mikäli näin ei ole, voi ruuanlaitto tuntua hankalalta ja keittiö jäädä vähäiselle käytölle. Ehkä on aika suunnitella ja toteuttaa kokonaisvaltainen keittiöremontti ja luoda tilasta jälleen kodin sydän.

Voit vertailla ja kilpailuttaa keittiöremontin tekijät Houmi palvelun avulla vaivattomasti ja veloituksetta! Lähetä kilpailutuslomake täytettynä meille, niin saat tietoa paikkakuntasi remonttiyrityksistä ja hintatasosta jopa 24 tunnin sisällä.

Suunnittele unelmiesi keittiö

Keittiön suunnittelu kannattaa aloittaa miettimällä mitä toimintoja keittiössä tehdään ja mitkä ovat tilan tärkeimmät ominaisuudet. Tarvitsetko paljon laskutilaa, ison uunin vai unelmoitko pienestä ja kompaktista keittiöstä tai uusista tasoista. Olipa keittiösi remontin tarve suuri tai pieni, Houmin kautta löydät sopivia remonttiyrityksiä toteuttamaan keittiöremonttisi.

Houmi palvelumme kautta löydät myös esimerkiksi keittiön kalusteiden asentajat nopeasti ja sopivaan hintaan. Asennusta ei kannata aina tilata keittiöfirmasta, sillä joskus asennus on järkevämpää ulkoistaa toiselle firmalle. Keittiöfirmat myyvät lähtökohtaisesti keittiönkaappeja, tasoja, kodinkoneita ja laattoja, jolloin asennuksen ja keittiöremonttityöt voi saada huomattavasti järkevämpään hintaan jonkun muun tekemänä.

Voit tarvittaessa myös kilpailuttaa keittiösuunnittelun Houmin avulla tai sisällyttää sen osaksi keittiöurakkaa. Pääset suunnittelemaan viihtyisän ja laadukkaan keittiön ammattilaisen kanssa, joka osaa ehdottaa toimivia tilaratkaisuja sinun toiveittesi mukaan.

Löydä paras tekijä keittiöremontillesi

Keittiöremontti on usein yksi suurimmista investoinneista kodissa. Siksi huolellisesti suunnitellun keittiön toteutus kannattaakin jättää alan ammattilaisille, jotta lopputuloksena syntyy varmasti unelmiesi tila. Kysy siis tarjouksia Houmista keittiöremontillesi!

Pääset vertailemaan eri remonttiyritysten hintoja ja toimintamalleja lähettämällä kyselyn Houmille alta löytyvällä kilpailutuslomakkeella. Riittää, että kerrot perustiedot remontoitavasta keittiöstä, remonttitarpeistasi ja toiveistasi sekä mahdollisesta budjetista. Jaamme tiedot verkostoomme valikoiduille remonttiyrityksille paikkakunnallasi, jotka ottavat yhteyttä sinuun ja laskevat urakallesi tarjouksen. Kilpailutuslomakkeen lähettäminen, vaihtoehtojen vertailu ja kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta!

Palvelumme toimii tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa, sekä näiden isojen kaupunkien lähikunnissa, joihin kuuluu mm. Järvenpää, Kerava, Tuusula, Kirkkonummi ja Hyvinkää. Houmi verkostoon kuuluvat remonttifirmat ovat ammattilaisia, jotka takaavat laadukkaan lopputulokset oli kyseessä keittiön kalusteiden asentaminen, putkien vaihto tai mikä tahansa työ. Säästä aikaasi ja anna meidän tarjota sinulle vaihtoehtoja vertailtavaksi!

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä. Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. VALINTA

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

5. TEE TURVALLINEN SOPIMUS

Saat Houmilta vakioidun sopimusmallin, joka turvaa remonttisi.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa remontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

*Kilpailuttaminen ei sido mihinkään

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885