Keittiöremontti

Suunnitteletko kotiisi kokonaisvaltaista keittiöremonttia? Vai pitäisikö keittiössänne uusia vain tasot ja laatoitus? Ehkä muutama uusi kodinkone?

Vai onko tarpeenanne löytää nopeasti sopivan hintainen yritys, joka kasaa keittiöitä valmiselementeistä. Aina ei ole järkevintä ottaa keittiöfirmasta asennusta. Joskus asennus on järkevää ulkoistaa ihan toiselle firmalle. Keittiöfirmat myyvät kuitenkin lähtökohtaisesti keittiönkaappeja, tasoja, kodinkoneita ja laattoja. Asennus ja keittiöremonttityöt voi saada huomattavasti järkevämpään hintaan jonkun muun tekemänä.

Pääset vertailemaan eri palveluntarjoajien hintoja ja toimintamalleja kun teet kyselyn Houmille nettilomakkeella.

Olipa keittiösi remontin tarve suuri tai pieni, Houmin kautta löydät sopivia remonttiyrityksiä toteuttamaan keittiöremonttisi.

Kysy siis tarjouksia Houmista keittiöremonttiisi. Kerro perustiedot remontoitavasta kohteesta ja kerro vapaamuotoisesti remonttitarpeestasi. Me Houmissa otamme kyselystäsi kopin ja jaamme sen sopiville remonttifirmoille. Saat vastauksia remonttiyrityksiltä nopeasti. Kysyminen, vaihtoehtojen vertailu ja kilpailuttaminen Houmin kautta ei maksa sinulle mitään. Miksi et siis kokeilisi? Et voi menettää mitään.

Palvelumme toimii tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa, sekä näiden isojen kaupunkien lähikunnissa.

Näin Houmi- vertailu ja kilpailutus toimii:

1. Täytä lomake

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. Houmin taustatyö

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. Vertailu ja kilpailutus

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä.  Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. Valinta

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

Miksi kilpailuttaa remonttiurakka Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras remontin tekijä juuri sinun urakallesi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia remonttiyrityksiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja remonttiyritysten listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi.

Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan remonttisi tekijästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri remonttiyrityksistä.

Houmin palvelu on sinulle:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kotiremontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*