HUONEISTOREMONTTI HELSINKI, ESPOO, VANTAA, TAMPERE JA TURKU

Kun päätös remontista on tehty ja budjetti päätetty, on edessä pohdinta, mistä löytyisi hyvä ja luotettava tekijä remontille.

Urakoitsijavertailu

Huoneistoremontti kannattaa usein tehdä koko asuntoon muuton yhteydessä, sillä saat samalla vaivalla remontoitua kaikki asunnon huoneet ja pääsee muuttamaan toimivaan ja toiveittesi mukaiseen asuntoon. Huoneistoremontin voi tehdä myös huone kerrallaan, mutta usein kynnys uusien remonttien aloittamiseen nousee sen jälkeen, kun asuntoon on juuri muutettu.

Mikäli koko huoneistoa ei ole mahdollista remontoida heti, voi yksittäisen huoneen remontoinnin ajoittaa esimerkiksi viikon tai kahden loman ajaksi. Remonttifirmalta tekee työn lomasi aikana, jolloin lomalta palatessa pääset ihailemaan remontoidun huoneen uutta ilmettä.

Koska huoneistoremontin toteuttaminen on usein suuri investointi, kannattaa sen tekijäksi valita luotettava ja ammattitaitoinen urakoitsija. Löydät kauttamme sopivat huoneistoremontoijat Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilta. Houmi palvelusta voit etsiä remonttiyrityksiä myös Turusta ja toimialueidemme lähikunnista.

Kilpailuta huoneistoremontti Houmin avulla

Jotta huoneistoremontti saadaan toteutettua sovitussa aikataulussa, määräysten mukaisesti ja laadukkaasti, tulee urakoitsijan valinta tehdä harkiten. Remonttiyritysten etsiminen ja tarjouspyyntöjen lähettäminen on usein kuitenkin työlästä. Me Houmilla haluamme auttaa asiakkaitamme ja siksi olemmekin tehneet taustatyöt valmiiksi ja valinneet verkostoomme vain paikkakuntien parhaat remonttiyritykset. 

Houmi palvelun kautta saat tietoa paikkakuntasi remonttiyrityksistä ja valitut yritykset ottavat yhteyttä suoraan sinuun remonttikustannusten arvioimiseksi. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi tarjouspyyntöjen lähettämiseen, sillä riittää, että kerrot remonttikohteestasi Houmille. Lähetämme remonttitiedot ja toiveesi eteenpäin verkostomme yrityksille ja pääset vertailemaan tarjouksia nopeasti! Ja mikä parasta, Houmi palvelun käyttö on kuluttajille aina maksutonta! 

Mitä huoneistoremonteissa kannattaa huomioida ennen remontin tilaamista? 

Me Houmissa suosittelemme miettimään seuraavia asioita:

  • Mitä huoneistoremontilta halutaan? Onko tavoitteena tehdä asuntooon kokonaan uusi ilme vai onko kyseessä enemmän pintoihin keskittyvä perusremontti. Tämä päätös vaikuttaa olennaisesti remontin budjettiin.
  • Remontoitavien huoneiden määrä; kannattaa tehdä useampi huone samalla kertaa kuntoon, mikäli vain mahdollista aikataulun ja budjetin puolesta
  • Aikataulu. Ole realistinen ja joustava aikataulun suhteen. Selvitä mikä on mahdollista viikossa tai kahdessa ennen kuin lyöt suunnitelmat lukkoon. Remonttiyritykset voivat tuottaa ikäviä pettymyksiä, jos olet kuvitellut remontin valmistuvan nopeammin kuin se on mahdollista.
  • Budjetti. Kun remontti on suunniteltu tarkasti, on budjettia helpompi arvioida. Näin remontti pystytään toteuttamaan sille asetetussa budjetissa.
  • Vertaile vaihtoehtoja ja kilpailuta. Vertaa ainakin muutamaa eri remonttiyritystä ennen työn tilaamista. Vertailemalla saat käsityksen, mitä huoneistoremonttisi maksaa ja mikä on eri palveluntarjoajien hintahaarukka.

Kilpailuta huoneistoremonttisi tekijät Houmin avulla. Saat vastauksia remonttiyrityksiltä jo 24 tunnin sisällä. Kysyminen, vaihtoehtojen vertailu ja kilpailuttaminen Houmin kautta ei maksa sinulle mitään. Ota siis yhteyttä ja löydä sopiva tekijä huoneistoremontille! 

Houmi verkostoon kuuluu yrityksiä, jotka tekevät huoneistoremontteja alueella Tampere, Turku, Helsinki, Espoo, Vantaa ja näiden kaupunkien kehyskunnissa kuten Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Kirkkonummella ja Hyvinkäällä.

Näin Houmin
kilpailutuspalvelu toimii:

1. TÄYTÄ LOMAKE

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. HOUMIN TAUSTATYÖ

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. VERTAILU JA KILPAILUTUS

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä. Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. VALINTA

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

5. TEE TURVALLINEN SOPIMUS

Saat Houmilta vakioidun sopimusmallin, joka turvaa remonttisi.

HOUMIN PALVELU ON SINULLE:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa remontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

*Kilpailuttaminen ei sido mihinkään

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*

Oliver Parkkila
Oliver Parkkila

Partner, asiakkuudet

oliver.parkkila@houmi.fi

+358400366428

Matti Hartikainen

Founder

matti.hartikainen@houmi.fi

+358505165885