Huoneisto­remontti

Huoneistoremontti kannattaa usein tehdä koko asuntoon muuton yhteydessä. Samalla vaivalla saa remontoitua kaikki asunnon huoneet ja pääsee muuttamaan tuoreeseen ja itsensä näköiseen asuntoon. Toki huoneistoremontin voi tehdä myös huone kerrallaan, mutta usein kynnys uusien remonttien aloittamiseen nousee sen jälkeen, kun asuntoon on juuri muutettu. Remontointi kun ei ole suurimmalle osalle meistä sellainen harrastus, mitä haluttaisiin jatkuvasti harrastaa. Joskus yksittäisen huoneen remontointi on hyvä ajoittaa esimerkiksi viikon tai kahden loman ajaksi. Hyvin tilattu työ voidaan teettää loman aikana luotettavien remonttifirmojen toimesta ja lomalta palatessa pääsee ihailemaan remontoidun huoneen uutta ilmettä.

Mitä huoneistoremonteissa kannattaa huomioida ennen remontin tilaamista? Me Houmissa suosittelemme miettimään seuraavia asioita:

  • Mitä huoneistoremontilta halutaan? Onko tavoitteena tehdä kokonaan uusi ilme huoneisiin vai onko kyseessä enemmän pintoihin keskittyvä perusremontti. Mieti mitä haluat remontilta; täyttä uudistusta vai pienempää pintaremonttia. Tämä tahtotila vaikuttaa olennaisesti remontin budjettiin.
  • Remontoitavien huoneiden määrä, kannattaa tehdä useampi huone samalla kertaa kuntoon, mikäli vain mahdollista aikataulun ja budjetin puolesta
  • Aikataulu. Ole realistinen aikataulun kanssa. Selvitä mikä on mahdollista viikossa tai kahdessa ennen kuin lyöt suunnitelmat lukkoon. Remonttiyritykset voivat tuottaa ikäviä pettymyksiä, jos olet kuvitellut remontin valmistuvan nopeammin kuin se on mahdollista.
  • Budjetti. Rahan kanssa ei voi olla liian tarkka ja remonteissa budjetit paukkuvat helposti yli. Jos huoneistoremontissasi ei ole mitään erityisiä, isompia muutospyyntöjä, budjettia voi olla helppoakin arvioida.
  • Vertaile vaihtoehtoja ja kilpailuta. Vertaa ainakin muutamaa eri vaihtoehtoa ennen työn tilaamista. Vertailemalla saat käsityksen, mitä huoneistoremonttisi maksaa, mikä on eri palveluntarjoajien hintahaarukka. Onko tuntihinnoissa isoja eroja? Urakkana tilatuissa huoneistoremonteissa on varmasti isojakin eroja eri tekijöiden välillä.

Kysy tarjous Houmista huoneistoremonttiisi. Kerro perustiedot remontoitavasta kohteesta ja kerro vapaamuotoisesti remonttitarpeestasi. Me Houmissa otamme kyselystäsi kopin ja jaamme sen sopiville remonttifirmoille. Saat vastauksia remonttiyrityksiltä jo 24 tunnin sisällä. Kysyminen, vaihtoehtojen vertailu ja kilpailuttaminen Houmin kautta ei maksa sinulle mitään. Miksi et siis kokeilisi? Et voi menettää mitään.

Palvelumme toimii tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa, sekä näiden isojen kaupunkien lähikunnissa.

Näin Houmi- vertailu ja kilpailutus toimii:

1. Täytä lomake

Täytä Houmin kilpailutuslomakkeeseen remontin perustiedot. Kuvaus remonttitarpeesta, osoite, talotyyppi, remontoitavan alueen pinta-ala ja toive remontin aloitusajankohdasta. Ota lisäksi kuvat huoneista (ei pakollinen)! Kuvat helpottavat remonttiyrityksen etukäteisarviota urakasta.

2. Houmin taustatyö

Kartoitamme alueesi parhaat remonttiyritykset verkostostamme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä lisätiedoista.

3. Vertailu ja kilpailutus

Valikoidut remonttiyritykset ottavat sinuun yhteyttä.  Sovit haluamiesi remonttiyritysten kanssa arviokäynneistä remonttikohteeseesi.Arviokäynnin jälkeen he laskevat urakallesi tarjouksen.

4. Valinta

Vertailet remonttiyritysten tarjouksia rauhassa ja valitset urakallesi sopivimman tekijän.

Miksi kilpailuttaa remonttiurakka Houmin avulla?

Houmin palvelun kanssa sinun ei tarvitse arvailla mistä löytää paras remontin tekijä juuri sinun urakallesi. Tuomme sinulle nopeasti ja vaivattomasti sopivia remonttiyrityksiä vertailtavaksi. Sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa etsimiseen ja remonttiyritysten listaamiseen. Houmin palvelu tekee vertailun ja kilpailuttamisen helpoksi.

Voit tehdä hyvän ja turvallisen valinnan remonttisi tekijästä kun sinulla on riittävästi vaihtoehtoja ja informaatiota eri remonttiyrityksistä.

Houmin palvelu on sinulle:

*Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa kotiremontit – teet kyselyn muutamassa minuutissa

*Täysin ilmainen palvelu – et maksa Houmin palvelusta mitään

*Nopea palvelu – saat vastauksia jo 24 tunnin sisällä

*Vaihtoehtoja ja arvokasta informaatiota remontin tekijän valintaan – teet järkevän päätöksen

Kilpailutuslomake

Perustiedot

Remontin nimi*

Kuvaus remonttitarpeesta*

Osoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Talotyyppi*

Remontoitavan alueen pinta-ala*

Aloittamisajankohta*

Valokuvat (ei pakollinen)

Kuva1

Kuva2

Kuva3

Kuva4

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero*